2021. május 4., kedd

ÉKES-ÉDES STÚDIÓ: Hobbicukrász Tanfolyamok - élmény és tanulás

Stúdiónkban több mint 40 különböző hobbicukrász tanfolyamunkra várjuk nagy szeretettel a tanulni vágyó hobbicukrászokat, háziasszonyokat, kézműves édességeket kedvelőket és a szakmabelieket is.


Már 12 éve együtt! KÖSZÖNJÜK!

Amivel várunk az a jó hangulat, a kikapcsolódás és az élmény mellett a választott témát érintő nagy alapossággal összeállított és végig vitt intenzív 1-2-3 napos tanfolyamok. Számunkra legfontosabb a ti sikerélményetek, amit garantáltan önállóan is bármikor meg fogtok tudni ismételni otthon a megszerzett tudással. Előre is köszönjük a megtiszteltetést, hogy hozzájárulhatunk kibontakozásotokhoz, és tudásotok szintjének emeléséhez, amivel sok örömet szerezhettek másoknak is.



TANFOLYAM KATEGÓRIÁK

Mézeskalács (10)>>>




(helyszín, étkezés, együtt utazás, szállás,
a környék és programajánló,
amire szükség lesz a tanfolyamon)





TELJES TANFOLYAMI KÍNÁLAT

11. Tortasütő és Tortadíszítő Alaptanfolyam

Puha, ruganyos piskóta egyszerű elkészítéssel, a nagy klasszikus kedvenc főzött krémekkel; krém, cukorcsipke, marcipán és gyümölcsös díszítésekkel






12. Tortasütő és Tortadíszítő Tanfolyam 2.

(magas tortákhoz ajánlott piskóták és krémek; mousse torták, dekorációként svájci vajkrém rózsák, macaron, tükörmáz és habcsók)







13. Mindenmentes Tortasütés és Tortadíszítés Tanfolyam

(glutén-, cukor-, tojás-, tejmentes és vegán receptekkel)







14. Hagyományos és modern desszertek mentesen (Mindenmentes 2.) Tanfolyam








20. Torta gyors festése

(különböző szilárd torta burkolatokon, mint marcipán, tortadekorációs massza, csokoládé, vagy ganache és royal icing)







21. Díszítőcsöves Babkrém virágok

(magas tápértékű, vegán, zsiradékmentes, cukor nélkül is elkészíthető)







22. Díszítőcsöves Vajkrém virágok

(koreai, fényes, speciális svájci, stabil vajkrémek használata, mindegyike vegán, egy részük cukormentesen elkészíthető)







23. Díszítőcsöves Csokoládékrém virágok

(hozzáadott adalékok és cukor nélkül, színezhető fehércsokoládéból, tej- és étcsokoládéból)







24. Tortadíszítés Csokoládés Késfestéssel

(Bármilyen burkolaton alkalmazható technika, könnyű tejszínes burkolatokon, vagy mousson csak a teljesen térhatású festés.)


 





25. Pillecukor virágok csokorba, tortára és más pillecukor finomságok tanfolyama

(a pihe puha finomságok remek gasztroajándékok is)


 





26. Pillecukor Haladó 1-4.

(4 különböző tanfolyam sokféle virágtípussal és szezonális ünnepi alkalmakra hangolt motívumokkal)


 





27. Pillecukor Figurák








28. Zselé virágok, zselé cukor kristályok, gyöngyök és gumicukor

(könnyű gyümölcsös zsiradékmentes desszert különlegesség önmagában, vagy tortdekoráció, remek gasztroajándékok)








29. Modern Tortadíszítés Tanfolyam








30-31. Tortadíszítő Figurakészítés Tanfolyam

(Kezdő és Középhaladó fokozat)







15. Glazúrozó (royal icing) Alapismeretek tortaglazúrozáshoz








16-19. Royal Icing - Glazúrozó Tortadíszítő tanfolyamok



16. Leejtett szálas glazúrozott tortadíszítés
17. Tortadíszítés rátétes panel technikával
18. Kiterjesztett szálas glazúrozott tortadíszítés
19. Felülírásos díszítőcsöves tortadíszítés







32. Grillázs, avagy Pörkölt diótorta Alaptanfolyam

(virágkosár készítése rózsákkal, több kiegészítővel mákos, szezámos és diós grillázsból)







33. Grillázs Haladó Tanfolyam

Térbeli, emeletes építkezéssel, pántokkal és a cukormázas díszítési lehetőségek teljes palettájával, mint díszítőcsöves virág, függő csipke, rátét panelek, szegélydíszek...)







34. Országtorták 1. Tanfolyam








35. Cupcakes és Cake Pops Tanfolyam









36. Csokoládé Tanfolyamok








37. RETRO Sütik

 






38. Francia Desszertek Alapjai Tanfolyam








39. Francia Desszertek Örömsütés Tanfolyam









40. Macaron Tanfolyam









41. Francia Péksütemények Tanfolyam








42. Hagyományos és modern desszertek mentesen (Mindenmentes 2.) Tanfolyam








43. Piték és Lepények Tanfolyam









44. Házi Nyújtott Rétes és Levelestészta Tanfolyam








45. Bejgli és Stollen









46. Kelt Tészták és Kelt Kalácsok





1. Mézeskalács Alaptanfolyam








2. Mézeskalács Középhaladó Sütő Tanfolyam








3. Díszítő Írókázás és Terülőmázazás Tanfolyam

(cukormázas technikák kekszre, mézeskalácsra, grillázsra és tortára)








4. Díszítő "00." Cukormázas (Glazúrozó, Royal Icing) Tanfolyam

(cukormázas technikák kekszre, mézeskalácsra, grillázsra és tortára)








5. Díszítő "0." Cukormázas (Glazúrozó, Royal Icing) Tanfolyam

(cukormázas technikák kekszre, mézeskalácsra, grillázsra és tortára)








6. Díszítő "1." Cukormázas (Glazúrozó, Royal Icing) Tanfolyam

(cukormázas technikák kekszre, mézeskalácsra, grillázsra és tortára)








7. Díszítő "2." Cukormázas (Glazúrozó, Royal Icing) Tanfolyam

(cukormázas technikák kekszre, mézeskalácsra, grillázsra és tortára)








8. Díszítő "3." Cukormázas (Glazúrozó, Royal Icing) Tanfolyam

(cukormázas technikák kekszre, mézeskalácsra, grillázsra és tortára)
 







9. Díszítés Késfestéssel

(cukormázas technika kekszre, mézeskalácsra, grillázsra és tortára)








10. Díszítés gyors festéssel

(cukormázas felületeken kekszen, grillázson, vagy kalácsfényes mézeskalács felületen)







***Csapatépítő Tréningek, Workshopok, Foglalkozások országos szervezése igény szerint





Az Ékes-Édes Stúdió tevékenységei:

A cserszegtomaji stúdióban hobbicukrász tanfolyamok keretében 2013 óta folyik az oktatás. A kínálatban már több mint 40 tanfolyam: tortasütés, tortadíszítés, glazúrozás, vagyis royal icing, díszítőcsöves krémdekorációk, royal icing, a mézeskalács sütés és díszítés, grillázs vagyis pörkölt diótorta készítés, francia desszertek, mindenmentes sütemények, aprósütemények, rétes, karácsonyi sütemények, tortadíszítő figurakészítés, gyors festés tortán és mézeskalácson, késfestés, zselé művészet, kelttészták és további témákban.

Tanfolyamaink nem workshopok, azoknál több, igaz nem is akkreditált képzések. 1-2-3 napos intenzív hobbicukrász tanfolyamokat tartunk. Az adott témákban szeretnénk nagy elmélyültséget és pontos, az összefüggéseket jól megvilágító gyakorlati tudást adni, hogy otthon, de a cukrász vállalkozáson belül is a résztvevők magabiztosan, önállóan, szép minőségben tudják megvalósítani a tanultakat, fejlesszék kreativitásukat.
Az elmúlt 11 év alatt tanfolyamaikon megfordult több mint 4000 ember, akik nagy arányban térnek vissza a haladó fokozatú kurzusokra.

Az Ékes-Édes Ajándék készítői csapatunk magas színvonalú Mézeskalács, Grillázs és Pillecukor ajándék tárgyak megrendeléseit teljesíti országhatárok nélkül.

A résztvevőink sikerélménye és fejlődése munkánk legfontosabb eredménye és célja. Kellemes hozadéka tanfolyamainknak a résztvevőink elmondása szerint a kikapcsolódás, feltöltődés és a baráti, valamint együttműködési kapcsolatok építése a cukrászat területén is már nem csak a hobbi kategóriában.






Vargáné Orbán Anikó
Ékes-Édes Stúdió alapítója és vezetője,
nemzetközi díjas torta designer
(2017 Cake Masters: Royal Icing Award - avagy "a Torta Oscar-díj" cukormázas tortadíszítés kategóriájának nyertese),
cukormázas tortadíszítés és mézeskalács készítő oktató,
(a mézeskalács készítésének elismert hazai és nemzetközi szaktekintélye, művésze és oktatója, licencia adó), tanfolyam szervező
Valamint sok szeretettel várnak
az oktatók a tanfolyamokon:
Husvéth Marika, Ludányi Judit,
Dr Bene Krisztina



Elérhetőségünk:
info.ekesedes@gmail.com
+36 70 941 26 13




Itt is megtalálsz minket:













Sok szeretettel várjuk az érdeklődőket intenzív, sokrétű, az adott témában minden részletre kiterjedő tanfolyamainkkal.Stúdiónkban több mint 40 különböző hobbicukrász tanfolyamunkra várjuk sok szeretettel a tanulni vágyó hobbicukrászokat, háziasszonyokat, kézműves édességeket kedvelőket és a szakmabelieket is speciális témáinkkal a tortasütés és tortadíszítés, díszítőcsöves krémdekorációk (pillecukor, vajkrém, babkrém, csokoládé virágok), tortafestés, késfestés, royal icing, mézeskalács, grillázs vagyis pörkölt diótorta, francia desszertek, országtorták, csokoládé, mindenmentes sütemények, ünnepi, hagyományos és modern sütemények, macaron, piték, rétesek, kelt tészták és további témakörökben.

Francia Desszertek tanfolyam
Francia Desszertek Alapjai Tanfolyam

Francia Péksütemények tanfolyam
Francia Péksütemények Tanfolyam
 
Grillázs torta
Grillázs Alaptanfolyam

Mézeskalács Tanfolyam
Mézeskalács Alaptanfolyam

Mézeskalács sütő haladó tanfolyam
Mézeskalács Sütő Haladó Tanfolyam

Pillecukor figurák tanfolyam
Pillecukor Figurák Tanfolyam

Tortasütő és Tortadíszítő tanfolyam
Tortasütő és Tortadíszítő Alaptanfolyam

Tortadíszítés, krémdekorációk, díszítőcsöves, habzsákos díszítés
Díszítőcsöves Tortadíszítés Babkrémmel Tanfolyam

Pillecukor virágok tanfolyam
Pillecukor Virágok és Pillecukor CsemegékTanfolyam