Oktató: Ludányi Judit, cukrász
Szint: A tanfolyam kezdő szintű, vagyis nem igényel előképzettséget ajánlott házasszonyoknak, hobbicukrászoknak és szakmabelieknek egyaránt.
Időtartam: 2 nap / egymást követő napokon napi 8 óra,
Időpont: 2025. december 20 – 21. (szabad hely: 5 fő)
Részvételi díj: 116,000 Ft
Az alkalmazott technikák a Francia Desszertek Alapjai Tanfolyammal>>> megegyeznek. Ajánlott azok részére akik ezen már részt vettek és teljesen kezdők számára is.
Kis létszámú csoport, maximum 8 fő,
Gyakorlati oktátás lépésről lépésre, személyre szabott segítségnyújtással
Jegyzetet biztosítunk a tanfolyamon tanultakon túl további receptvariációkkal, inspirációkkal.
Amit készítünk a húsvéti alkalommal:
- Pisztáciás és epres sült sajttorta,
- Almás-mandulás tart,
- Mini meggyes/ mangós sütés nélküli sajttorta,
- Áfonya torta,
- Csokis cake-roll,
- Budapest tekercs,
- Barackos karamell szelet,
- Pisztáciás eclair fánk,
- Málnás aprófalat,
- Omlós csoki-csók,
- Rozmaringos-parmezános keksz.
Amit készítünk a karácsonyi alkalommal:
- Pisztácia Tiramisu,
- Pisztáciás keksz,
- Csokis-mogyorós aprófalat,
- Capuchino tartlet,
- Csokis- Szedres tartlet,
- Mini Mont-Blanc tart,
- Csokis narancsos Madeleine,
- Epres-mákos szelet,
- Dupla zserbó,
- Narancsos-pezsgős Bouche de Noel,
- Erdei gyümölcsös cake roll,
- Csokis-kávés cake roll,
- Fekete-Erdő kosárka
Az egyes tanfolyamok keretén belül elkészített desszert változatokat mindig hozzáigazítjuk - a jegyzet receptgyűjteményében tárgyalt ízesítések, színek és díszítések közül - az éppen szezonálisan kapható gyümölcsökhöz, alapanyagokhoz és az aktuális ünnepekhez.
A francia cukrászattal foglalkozó további tanfolyamaink:
A Francia Alapjai Tanfolyam
Alaptanfolyamunk 3 napos és széles spektrumát vonultatja fel a témának:
francia felvertek, tart tészta, égetett tészta, gyümölcspürék és zselék, krémek, mousse-ok készítése, tükörmáz és bársony hatású bevonat készítése, díszítésként a habcsók, tuille, ehető virágok stb.
francia felvertek, tart tészta, égetett tészta, gyümölcspürék és zselék, krémek, mousse-ok készítése, tükörmáz és bársony hatású bevonat készítése, díszítésként a habcsók, tuille, ehető virágok stb.
A Francia Péksütemények Tanfolyam
Nem sokat váratott magára ez a téma sem, hisz első pillanattól kiderült milyen nagy az igény rá. Nagy örömünkre szolgál, hogy megszervezhettük ezt is!
KORÁBBI KARÁCSONYI FRANCIA ÖRÖMSÜTÉS TANFOLYAMOKON KÉSZÜLT FOTÓK:
MÁR 12 ÉVE EGYÜTT! KÖSZÖNJÜK!
46 különböző hobbicukrász
tanfolyammal várunk >>>
Ajándék kupon>>>
Helyszín, szállás, utazás,
étkezés, programajánló >>>
VÉLEMÉNYEK >>>
Készséggel állunk rendelkezésedre és
várunk sok szeretettel:
Vargáné Orbán Anikó
Ékes-Édes Stúdió alapítója és vezetője,
nemzetközi díjas torta designer
(2017 Cake Masters: Royal Icing Award - avagy "a Torta Oscar-díj" cukormázas tortadíszítés kategóriájának nyertese),
cukormázas tortadíszítés és mézeskalács készítő oktató,
(a mézeskalács készítésének elismert hazai és nemzetközi szaktekintélye, művésze és oktatója, licencia adó), tanfolyam szervező
Valamint sok szeretettel várnak
az oktatók a tanfolyamokon:
Husvéth Marika, Ludányi Judit,
Dr Bene Krisztina