Egyre több ember küzd különböző ételintoleranciával, ezért fokozottan ügyelnünk kell arra, hogy milyen alapanyagokkal készült étellel terheljük szervezetüket.
Fontos, hogy megőrizzük egészségüket és desszertjeinknek ne csak az elfogyasztása legyen élmény, de emésztésük se rontsa komfort érzetünket, hisz ételünk elsősorban éltető táplálékunk.
Sokak kérésének megfelelve témáink ezen a tanfolyamon a több évre visszatekintő nagy sikerű Mindenmentes Sütemények, Tortasütés és Tortadíszítés Tanfolyam>>> kiegészítéseként a hagyományos és modern desszertek mentesen.
Torták
- Málnás csoki-mousse torta
Kakaós piskóta: glutén, cukor és tejmentesCsoki mousse :glutén, cukor és tejmentesMálna mousse: tojás, tej, glutén és cukormentesTükörmáz: glutén, tojás, tej, és cukormentes
- Tiramisu sajttorta - nyers vegán torta, tojás, cukor, glutén és tejmentes
- Pisztáciás sajtkrém torta - Nyers vegán torta, tojás, cukor, glutén és tejmentes
- Répa torta - Glutén, cukor, tojás és tejmentes
- Csokis banános tart - glutén, cukor, tej és tojásmentes
- Málnás muffin - glutén, cukor, tojás és tejmentes
- Hagymás pogácsa - Glutén, cukor, tej és tojásmentes
- Isler - glutén, cukor, tej és tojásmentes
- Kókuszgolyó - glutén, cukor, tej és tojásmentes
- Képviselőfánk - Gluténmentes
Aktuális, helyszín, szállás, utazás,
étkezés, programajánló, a környék:
Ludányi Judit
cukrász, oktató
Vargáné Orbán Anikó
szervező, Ékes-Édes Stúdió