Ékes-Édes Stúdió
HOBBICUKRÁSZ TANFOLYAMOK Élmény és Tanulás
mézeskalács, tortasütés, tortadíszítés, sütemények, desszertek....

2014. január 5., vasárnap

Francia Péksütemények

 A Francia Péksütemények tanfolyamon az omlós, a leveles, a kelt tésztás technikák és a töltelékek megannyi fontos nagy és apró trükkjeit, valamint buktatóit is megmutatjuk és megtanítjuk orvosolni is a hibákat!  Így kellően felvértezve süthettek otthon is tökéletes, mennyei süteményeket.

(Minden fotón látható sütemény a tanfolyamon készült a résztvevők közreműködésével.)


Travel cake




Cruffin

New York tekercs

Croissan

👉 Oktató: Ludányi Judit, cukrász
👉 Szint: A tanfolyam kezdő szintű, vagyis nem igényel előképzettséget ajánlott házasszonyoknak, hobbicukrászoknak és szakmabelieknek egyaránt.
👉 Kis létszámú csoport, maximum 8 fő, 
👉 Gyakorlati oktátás lépésről lépésre, személyre szabott segítségnyújtással
👉 Időtartam: 3 nap / napi 8 óra
👉 Jegyzetet biztosítunk a tanfolyamon tanultakon túl további receptvariációkkal, inspirációkkal.

Brioche feuilletee

👉 Tanfolyamunk széles spektrumát vonultatja fel a témának.
Amit készítünk: 
  • New York tekercs
  • Cruffin ( Croissan és muffin ötvözete) 
  • Több féle brióst készítünk majd: Leveles, Fr. cukros és Krémes briós változatokat 
  • Galette du rois - Királyi Galett- töltött leveles tésztás pite
  • Pains au Chocolat - csokis párna
  • Mandulás körtés tart
  • Almás Chausson
  • Canelés de Bordeaux
  • Karamellás és csokis-mogyorós travel cake


Aktuális, helyszín, szállás, utazás,
étkezés, programajánló, a környék:


TOVÁBBI TÉMÁINK A FRANCIA CUKRÁSZAT REMEKEIVEL:

Megismerkedhetsz a csodás francia desszertek elkészítésének alapjaival>>>. Minden kérdésedre választ kapsz, hogy hogyan készíthető el egyszerű konyhai körülmények között is a sokféle csillogó, ínycsiklandó és látványos sütemény és torta.

Francia Desszertek Örömsütés Tanfolyamokra>>>  szintén csatlakozhattok az ünnepekhez közelítve. Így velünk süthetik meg a család ünnepi asztalára a különleges receptvariációkat az alaptanfolyam technikáit alkalmazásával. 






Több fotó a tanfolyamokról és az ott készült süteményekről:



Canelés de Bordeaux
















































travel cake


























briós












Várunk minden érdeklődőt sok szeretettel!

Ludányi Judit
cukrász, oktató

Vargáné Orbán Anikó 
szervező, Ékes-Édes Stúdió



elérhetőségünk:
+36 70 941 26 13



ITT IS MEGTALÁLSZ MINKET: