A Francia Péksütemények tanfolyamon az omlós, a leveles, a kelt tésztás technikák és a töltelékek megannyi fontos nagy és apró trükkjeit, valamint buktatóit is megmutatjuk és megtanítjuk orvosolni is a hibákat! Így kellően felvértezve süthettek otthon is tökéletes, mennyei süteményeket.
(Minden fotón látható sütemény a tanfolyamon készült a résztvevők közreműködésével.)
 |
Travel cake |
 |
Cruffin |
 |
New York tekercs |
 |
Croissan |
👉 Oktató: Ludányi Judit, cukrász
👉 Szint: A tanfolyam kezdő szintű, vagyis nem igényel előképzettséget ajánlott házasszonyoknak, hobbicukrászoknak és szakmabelieknek egyaránt.
👉 Kis létszámú csoport, maximum 8 fő,
👉 Gyakorlati oktátás lépésről lépésre, személyre szabott segítségnyújtással
👉 Időtartam: 3 nap / napi 8 óra
👉 Jegyzetet biztosítunk a tanfolyamon tanultakon túl további receptvariációkkal, inspirációkkal.
 |
Brioche feuilletee |
👉 Tanfolyamunk széles spektrumát vonultatja fel a témának.
Amit készítünk:
- New York tekercs
- Cruffin ( Croissan és muffin ötvözete)
- Több féle brióst készítünk majd: Leveles, Fr. cukros és Krémes briós változatokat
- Galette du rois - Királyi Galett- töltött leveles tésztás pite
- Pains au Chocolat - csokis párna
- Mandulás körtés tart
- Almás Chausson
- Canelés de Bordeaux
- Karamellás és csokis-mogyorós travel cake
Aktuális, helyszín, szállás, utazás,
étkezés, programajánló, a környék:
TOVÁBBI TÉMÁINK A FRANCIA CUKRÁSZAT REMEKEIVEL:
Megismerkedhetsz a csodás francia desszertek elkészítésének alapjaival>>>. Minden kérdésedre választ kapsz, hogy hogyan készíthető el egyszerű konyhai körülmények között is a sokféle csillogó, ínycsiklandó és látványos sütemény és torta.
Francia Desszertek Örömsütés Tanfolyamokra>>> szintén csatlakozhattok az ünnepekhez közelítve. Így velünk süthetik meg a család ünnepi asztalára a különleges receptvariációkat az alaptanfolyam technikáit alkalmazásával.
Több fotó a tanfolyamokról és az ott készült süteményekről:

 |
Canelés de Bordeaux |
 |
travel cake |
 |
briós |
Várunk minden érdeklődőt sok szeretettel!
Ludányi Judit
cukrász, oktató
Vargáné Orbán Anikó
szervező, Ékes-Édes Stúdió
elérhetőségünk:
+36 70 941 26 13
ITT IS MEGTALÁLSZ MINKET: