2020-ban indult tanfolyamsorozatunk keretében megismerkedhetsz a csodás francia desszertek elkészítésének alapjaival>>>. Minden kérdésedre választ kapsz, hogy hogyan készíthető el egyszerű konyhai körülmények között is a sokféle csillogó, ínycsiklandó és látványos sütemény és torta. 2022-ben már a haladó francia desszertek tanfolyam keretében>>> a téma kifinomultságát a tapasztaltabb résztvevők gyakorlatára már bátran építve tovább fokozhatjuk különlegesebb alapanyagokkal belekóstolva a már-már művészi magasságokba, amely a hihetetlen vonzereje a desszertek világában.
Most a régóta várt téma, a Francia Péksütemények is elérhetővé vált az Ékes-Édes Stúdióban. A tanfolyamon az omlós, a leveles, a kelt tésztás technikák és a töltelékek megannyi fontos nagy és apró trükkjeit és buktatóit is megmutatjuk és megtanítjuk orvosolni is a hibákat! Így kellően felvértezve süthettek otthon is tökéletes, mennyei süteményeket.
(Minden fotón látható sütemény a tanfolyamon készült a résztvevők közreműködésével.)
travel cake |
New York tekercs |
- New York tekercs
- Cruffin ( Croissan és muffin ötvözete)
- Több féle brióst készítünk majd: Leveles, Fr. cukros és Krémes briós változatokat
- Galette du rois - Királyi Galett- töltött leveles tésztás pite
- Pains au Chocolat - csokis párna
- Mandulás körtés tart
- Almás Chausson
- Canelés de Bordeaux
- Karamellás és csokis-mogyorós travel cake