(Minden fotón látható sütemény a tanfolyamon készült a résztvevők közreműködésével.)
![]() |
Travel cake |
![]() |
Cruffin |
![]() |
New York tekercs |
![]() |
Croissan |
Oktató: Ludányi Judit, cukrász
Szint: A tanfolyam kezdő szintű, vagyis nem igényel előképzettséget ajánlott házasszonyoknak, hobbicukrászoknak és szakmabelieknek egyaránt.
Szint: A tanfolyam kezdő szintű, vagyis nem igényel előképzettséget ajánlott házasszonyoknak, hobbicukrászoknak és szakmabelieknek egyaránt.
Időtartam: 3 nap / egymást követő napokon napi 8 óra,
Időpont: 2025. október 20 – 22. (szabad hely 2 fő)
Részvételi díj: 148,000 Ft
Gyakorlati oktátás lépésről lépésre, személyre szabott segítségnyújtással
Jegyzetet biztosítunk a tanfolyamon tanultakon túl további receptvariációkkal, inspirációkkal.
Tanfolyamunk széles spektrumát vonultatja fel a témának.
Amit készítünk:
Amit készítünk:
- New York tekercs,
- Cruffin ( Croissan és muffin ötvözete),
- Több féle brióst készítünk majd: Leveles, Fr. cukros és Krémes briós változatokat,
- Galette du rois - Királyi Galett- töltött leveles tésztás pite,
- Pains au Chocolat - csokis párna,
- Mandulás körtés tart,
- Almás Chausson,
- Canelés de Bordeaux,
- Karamellás és csokis-mogyorós travel cake.
TOVÁBBI TÉMÁINK A FRANCIA CUKRÁSZAT REMEKEIVEL:
Megismerkedhetsz a csodás francia desszertek elkészítésének alapjaival>>>. Minden kérdésedre választ kapsz, hogy hogyan készíthető el egyszerű konyhai körülmények között is a sokféle csillogó, ínycsiklandó és látványos sütemény és torta.
Francia Desszertek Örömsütés Tanfolyamokra>>> szintén csatlakozhattok az ünnepekhez közelítve. Így velünk süthetik meg a család ünnepi asztalára a különleges receptvariációkat az alaptanfolyam technikáit alkalmazásával.
Több fotó a tanfolyamokról és az ott készült süteményekről:

![]() |
travel cake |


MÁR 12 ÉVE EGYÜTT! KÖSZÖNJÜK!
46 különböző hobbicukrász
tanfolyammal várunk >>>
Ajándék kupon>>>
Helyszín, szállás, utazás,
étkezés, programajánló >>>
VÉLEMÉNYEK >>>
Készséggel állunk rendelkezésedre és
várunk sok szeretettel:
Vargáné Orbán Anikó
Ékes-Édes Stúdió alapítója és vezetője,
nemzetközi díjas torta designer
(2017 Cake Masters: Royal Icing Award - avagy "a Torta Oscar-díj" cukormázas tortadíszítés kategóriájának nyertese),
cukormázas tortadíszítés és mézeskalács készítő oktató,
(a mézeskalács készítésének elismert hazai és nemzetközi szaktekintélye, művésze és oktatója, licencia adó), tanfolyam szervező
Valamint sok szeretettel várnak
az oktatók a tanfolyamokon:
Husvéth Marika, Ludányi Judit,
Dr Bene Krisztina
Ékes-Édes Stúdió alapítója és vezetője,
nemzetközi díjas torta designer
(2017 Cake Masters: Royal Icing Award - avagy "a Torta Oscar-díj" cukormázas tortadíszítés kategóriájának nyertese),
cukormázas tortadíszítés és mézeskalács készítő oktató,
(a mézeskalács készítésének elismert hazai és nemzetközi szaktekintélye, művésze és oktatója, licencia adó), tanfolyam szervező
Valamint sok szeretettel várnak
az oktatók a tanfolyamokon:
Husvéth Marika, Ludányi Judit,
Dr Bene Krisztina
Elérhetőségünk:
info.ekesedes@gmail.com
+36 70 941 26 13
info.ekesedes@gmail.com
+36 70 941 26 13