👉 Oktató: Lévainé Husvéth Mária, cukrász
👉 Kis létszámú csoport, maximum 8 -10 fő részvételével,
👉 Időtartam: 1 nap / egymást követő napon napi 8 óra
👉 Szint: kezdő, nem igényel előzetes tudást, gyakorlatot
👉 Gyakorlati oktátás: mindenki részt vesz a tanulásban és készítésben, lépésről lépésre, személyre szabott segítségnyújtással
👉 Jegyzetet biztosítunk.
👉 Időtartam: 1 nap / egymást követő napon napi 8 óra
👉 Szint: kezdő, nem igényel előzetes tudást, gyakorlatot
👉 Gyakorlati oktátás: mindenki részt vesz a tanulásban és készítésben, lépésről lépésre, személyre szabott segítségnyújtással
👉 Jegyzetet biztosítunk.
👉 Idő és költséghatékony: Olyan sütési-, és díszítéstechnikákkal ismerkedhetsz meg, amelyek nem igényelnek nagy idő- és eszközráfodítást.
👉 Ajánlott: leendő cukrászoknak, hobbicukrászoknak, mindenkinek, aki szeretné családját, barátait megörvendeztetni saját készítésű macaronjaival.
Aktuális, helyszín, szállás, utazás,
étkezés, programajánló, a környék:
Tölts velünk egy napot és ismerd meg a macaron elkészítésének titkait!
Tanfolyamunkon megmutatjuk Neked a legapróbb fortélyokat és minden információt megkapsz ahhoz, hogy otthon is el tudd készíteni ezeket az ínyenc finomságokat.
Legyen a Te macaronod is szép selyemfényű, vékonyan roppanó kívül, omlós belül, szép talppal és lágyan olvadó kérmekkel izgalmas és harmónikus betétekkel ízletes csemege. Bízunk benne tanfolyamon az ötletekkel gazdagodva akár a kreatív alkotásra is inspirálhatunk!
👉 Tananyag:
- a különféle alapanyagok felhasználásával készítünk macarontészta korongok:
- különböző ízesítésű töltőkrémek,
- többféle díszítési lehetőség alkalmazása.
👉 A tanfolyamon készítünk:
- mandulás macaront, fehércsokoládé ganache-val, karamell betéttel,
- mandulás macaront, pisztáciás fehércsokoládé ganache-val málna
- betéttel,
- mandulás macaront, málnás fehércsokoládé ganache-val,
- mandulás macaront, narancsos csokoládé ganache-val,
- mandulás macaront, Kávés csokoládé ganache-val,
- mákos macaront, fehércsokoládé ganache-val szilvás betéttel,
- diós macaront, karamellás krémmel.
További macaron változatokat készíthettek velünk és
megismerkedhettek felhasználásával a tortadíszítésben a
keretében.
Szeretettel várunk két izgalmas, látványos és számtalan kérdést megválaszoló napra!
Husvéth Marika oktató
Vargáné Orbán Anikó szervező