2014. május 1., csütörtök

Macaron Tanfolyam


Oktató: Lévainé Husvéth Mária, cukrász
Időtartam: 1 nap, 8 óra
Időpont: 
2025. július 26. (szabad hely 3 fő)
2025. augusztus 2. (szabad hely 4 fő)
Részvételi díj: 58,000 Ft
Szint: kezdő, nem igényel előzetes tudást, gyakorlatot
Kis létszámú csoport, maximum 8 -10 fő részvételével,
Gyakorlati oktátás: mindenki részt vesz a tanulásban és készítésben, lépésről lépésre, személyre szabott segítségnyújtással
Jegyzetet biztosítunk.
Ajánlott: leendő cukrászoknak, hobbicukrászoknak, mindenkinek, aki szeretné családját, barátait megörvendeztetni saját készítésű macaronjaival.

Tölts velünk egy napot és ismerd meg a macaron elkészítésének titkait! Megismerheted a macaron készítés minden kényes buktatójának fontos elkerülési módját. 
Tanfolyamunkon megmutatjuk Neked a legapróbb fortélyokat és minden információt megkapsz ahhoz, hogy otthon is el tudd készíteni ezeket az ínyenc finomságokat kiváló minőségben.
Legyen a Te macaronod is szép selyemfényű, vékonyan roppanó kívül, omlós belül, szép talppal és lágyan olvadó kérmekkel izgalmas és harmónikus betétekkel ízletes csemege. Bízunk benne tanfolyamon az ötletekkel gazdagodva akár a kreatív alkotásra is inspirálhatunk!

Tananyag:
  • a különféle alapanyagok felhasználásával készítünk macarontészta korongok:
  • különböző ízesítésű töltőkrémek,
  • többféle díszítési lehetőség alkalmazása.
A tanfolyamon készítünk:
  • mandulás macaront, fehércsokoládé ganache-val, karamell betéttel,
  • mandulás macaront, pisztáciás fehércsokoládé ganache-val málna
  • betéttel,
  • mandulás macaront, málnás fehércsokoládé ganache-val,
  • mandulás macaront, narancsos csokoládé ganache-val,
  • mandulás macaront, Kávés csokoládé ganache-val,
  • mákos macaront, fehércsokoládé ganache-val szilvás betéttel,
  • diós macaront, karamellás krémmel.


További macaron változatokat készíthettek velünk és
megismerkedhettek felhasználásával a tortadíszítésben a
keretében.















Vargáné Orbán Anikó
Ékes-Édes Stúdió alapítója és vezetője,
nemzetközi díjas torta designer
(2017 Cake Masters: Royal Icing Award - avagy "a Torta Oscar-díj" cukormázas tortadíszítés kategóriájának nyertese),
cukormázas tortadíszítés és mézeskalács készítő oktató,
(a mézeskalács készítésének elismert hazai és nemzetközi szaktekintélye, művésze és oktatója, licencia adó), tanfolyam szervező
Valamint sok szeretettel várnak
az oktatók a tanfolyamokon:
Husvéth Marika, Ludányi Judit,
Dr Bene Krisztina



Elérhetőségünk:
info.ekesedes@gmail.com
+36 70 941 26 13




Itt is megtalálsz minket: