Ékes-Édes Stúdió
HOBBICUKRÁSZ TANFOLYAMOK Élmény és Tanulás
mézeskalács, tortasütés, tortadíszítés, sütemények, desszertek....

2014. április 18., péntek

Regisztráció folyamata, A díjfizetés módja, A lemondás feltételei, A Tanfolyam előtti egyeztetés folyamata


   3/1. Időpont foglalása: 
A regisztrációval, vagyis a regisztrációs űrlap kitöltésével, egyidejűleg a regisztrációs díj befizetésével biztosítható a hely a választott időpontra. A létszám feltöltése a regisztrációs díjak befizetésének sorrendjében történik.

   3/2. A részvételi díj tartalmazza: minden, a tanfolyamon használt alapanyag költségét, eszközhasználatot, védőkötény használatát, a tanfolyamok többségén gyakorlati jegyzetet pontos technológiai leírásokkal és receptgyűjteményt.
Partnereink kedvezményes vásárlást biztosítanak az ajánlott eszközök és alapanyagok beszerzéséhez.

   3/3. Díjfizetés módja:
Részvételi díj két részből áll, mely a Regisztrációs díj és az Oktatási díj.
Regisztrációs díj: Kérjük pontosan a díjbekérőben szereplő összeg befizetését a regisztráció során a szervező részére. Kérjük ne fizess be magasabb összeget sem, mert ellenkező esetben vissza kell utalnunk a túlfizetést.
Oktatási díj: Fizethető a tanfolyam előtt küldött tanfolyami értesítőben megadott adatok alapján előre átutalással az oktató részére, vagy a tanfolyamon készpénzben.

Az emailben kiküldött regisztrációs díj bekérőt követően 5 naptári napig tartjuk fenn számodra a helyet. Kérünk ez alatt véglegesítsd a foglalásod a regisztrációs díj befizetésével.
Amennyiben  5 napot meghaladóan, késlekedve érkezik meg a befizetésed és a tanfolyami létszám feltöltése után történik, úgy részvételed lemondhathod (lásd: köv. bek.) , vagy a befizetett regisztrációs díjat egy, az általad választott másik tanfolyami időpontra rögzítjük.

   3/4.Befizetésedről az elektronikus számlát 15 napon belül küldjük el emailben a szamlazz.hu rendszeréből.

   3/5. Tanfolyam lemondása Stúdió részéről: 
Amennyiben egy tanfolyamra nincs elegendő jelentkező az adott időpontra, az nem tartandó meg, elmarad, akkor ebben az esetben a befizetett regisztrációs díjat egy, az általad választott másik tanfolyami időpontra rögzítjük.

   3/6. Tanfolyam időpontjának módosítása Stúdió részéről:
Ritka esetben előfordul, hogy a kiírt tanfolyam időpontját utólag módosítanunk kell. Amennyiben az nem felel meg neked, úgy a befizetett regisztrációs díjat egy, az általad választott másik tanfolyami időpontra rögzítjük. Ha nem élsz ezzel, úgy lemondhatod a tanfolyamot lásd köv. pont.

  3/7. Részvétel lemondásának és módosításának esetei:
 1. A regisztrált tanfolyam időpontját megelőző 60 vagy több napon túl lemondott részvétel esetén a 20 % kezelési költséggel csökkentett regisztrációs díj visszatérítendő.
 2. A regisztrált tanfolyam lemondása az azt megelőző 31. naptól a 60. napig tartó időintervallumban: a regisztrációs díj fele fizetendő vissza csökkentve a kezelési költséggel, mely a teljes regisztrációs díj 20 %-a.
 3. A résztvevő kérésére a regisztrált tanfolyamot, illetve annak az aktuálisan kiválasztott dátumát megelőző 31.-60. nap közötti időintervallumban kért részvételi dátum módosítás alkalmankénti egyszeri kezelési költsége: 6,000 Ft, az aktuális tanfolyami díjra igazítás mellett.
 4. A regisztrált időpontot megelőző 30 napon belül már nem módosítható a regisztrált időpont, nem mondható le.  A regisztrációs díj nem térítendő vissza. Más időpontban ismételt regisztrációval és a regisztrációs díj ismételt befizetésével lehet részt venni a tanfolyamon.
 5. Hivatalosan is igazolható közvetlen, személyes "vis maior",  valamint a kormányzati rendeleti veszélyhelyzetek ideje alatt nem mondható le a tanfolyam, nem térítendő vissza a regisztrációs díj. Új időpont választható a következő 12 hónap szabad lehetőségei közül a korábban regisztrált konkrét tanfolyamra a "vis maior" helyzet megszűnését követően, vagy a kormányzati rendeleti veszélyhelyzet feloldását követően. 
  1. kieg.: A Covid érintettség miatt, vagy a járvány terjedését gátolni kívánó kormányzatilag elrendelt karantén és a rendezvények korlátozásának ideje alatt elmaradt tanfolyamokra feltétlenül érvényes ez a pont.
  2. kieg.: Közvetett, másra hivatkozott akadályoztatást nem tudunk vis majorként figyelembe venni. Lásd megelőző pontot.
 6. Elmaradt tanfolyam után a regisztráció felhasználható 12 hónapon belül.
 7. Amennyiben a tanfolyam előtt az általunk kezdeményezett egyeztetés keretében a 21.-14. napok között nem igazolja vissza részvételi szándékát, úgy érvényes regisztrációját is töröljük. A visszajelzés hiányát a nemleges részvételi szándéknak vesszük.
 8. Amennyiben a résztvevő nem jelenik meg a regisztrált időpontban a tanfolyamon, úgy a regisztrációja nem görgethető, az véglegesen törlődik.
 9. Ajándékkupont és ajándékutalványt pénzre váltani, jóváírni nem lehetséges.
 10. Megajándékozott résztvevőre egyaránt érvényesek 3/7. (3-4-5-6-7-8) pontok.
 11. Ajándékutalvány, vagy regisztrált tanfolyam más személyre átruházható.
 12. Ajándékutalvány, kedvezménykupon értékmegjelöléssel a nyomaton meghatározott időn belül (jellemzően 1 év) használható fel.
 13. Tanfolyamonként egy Ajándékutalvány használható fel.
 14. Ajándékutalvány az ajándékutalvány vásárlása után regisztrált tanfolyamon használható fel, a vásárlást megelőzően regisztráltra nem.
 15. Ajándékutalványon, kedvezménykuponon feltüntetett (jobb alsó sarok) kódot kérjük tanfolyamra regisztrációkor az űrlapon megadni. Kizárólag így vehető figyelembe
   3/8. Tanfolyam előtti egyeztetés:
Tanfolyamot megelőzően 21-14 nappal emailben és SMS értesítővel jelentkezünk egyeztetéssel. Szükség esetén akkor még módosítható az együtt utazással kapcsolatos igények. 
Valamint ezzel résztvevői visszajelzést is várunk a tanfolyam megkezdése előtt legkésőbb a 14. napig tartó határidővel. A visszajelzés hiányát nemleges (meghiúsult) részvételi szándéknak vesszük.