Ékes-Édes Stúdió
HOBBICUKRÁSZ TANFOLYAMOK Élmény és Tanulás
mézeskalács, tortasütés, tortadíszítés, sütemények, desszertek....

2021. április 4., vasárnap

Tedd jobbá a világod!

A jótékonysági pályázatra
az oldal alján,
a regisztrációs űrlapon
lehet jelentkezni!!!


Én, Vargáné Orbán Anikó mostantól minden hónapban meghívok valakit az Ékes-Édes Stúdióba. A 44 hobbicukrász tanfolyamunknak a felét én tartom mézeskalács készítés, royal icing díszítő technikák és tortadíszítés>>> témakörökben. Ezekből havonta felkínálok egy fő részére egy szabadon választott tanfolyamot. A tanfolyam idejére szállás lehetőséget is biztosítok.
Azon pályázók jelentkezését várom, akik a jelentkezést anyagi okok miatt mostanáig halogatták.
Valójában régóta tervezgettem ilyesmit, de nem tudtam a megoldást, hogyan is dönthetném el magam ki érdemes erre a lehetőségre.
A szeretet legtisztább megnyilvánulási formája kapcsolatainkban a tisztelet. S ha szeretünk akkor bizalmat is adunk, akkor azzal a teljes szabadságot is, például a választás, vagy a döntés szabadságát, hogy valaki meghatározza magát, a tetteit lépésről-lépésre a céljához vezető úton.... Így a legbölcsebb, ha a jelentkezőket megtisztelem a bizalmammal, határozzák meg szabadon ők maguk szükségük van-e az én felajánlásomra, a lehetőségre, hogy részt vegyenek egy hobbicukrász tanfolyamomon az Ékes-Édes Stúdióban, amennyiben eddig nem volt rá lehetőségük, mert nem engedhették meg maguknak, most megajándékozhassam őket vele.
A pályázók közül havonta egy résztvevőt nyilvános sorsolás útján választunk ki, mely követhető lesz a Facebookon>>>.

Az első sorsolás nyertese: Panulin Almàsi Brigitta, Kárpátalja - Kígyós község

Második sorsolás tervezett időpontja: 2024. augusztus 23.


Tegyük jobbá együtt a környezetünket mindannyiunk javára!



KÉRJÜK FIGYELMESEN OLVASD EL a jelentkezési és szerződési feltételeket pályázatra jelentkezés előtt! Ezt követően lent találod a regisztrációs űrlapot.

 
EGYÉB FONTOS INFORMÁCIÓK:
helyszín, étkezés, együtt utazás, programajánló, a környék, amire szükség lesz elolvasható itt:


ÁSZF - ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK: 
(Frissítve: 2021. január 1.)

RÖVIDEN: 
(Bővebben az alábbi linkeken.)

 - A jótékkonysági pályázatra jelentkezők közül havonta egy alkalommal sorsolunk. Azt a Facebookon kihírdetjük.

 - A Pályázat nyertese azt követően általunk kezdeményezett egyeztetés keretén belül kiválasztja a neki megfelelő tanfolyamot. Választás tekintetében megkötések nincsenek.

 - Az oktatás hobbicukrász témakörben nem akkreditált, illetve nem engedélyköteles, végzettséget nem ad. A tanfolyamaink regisztráltak az állami felnőttképzési rendszerben és a hatályos Fktv. rendelkezéseinek megfelelnek.

 - A tanfolyamok sikeres elvégzéséről tanúsító díszoklevelet állítunk ki.

 - Partnereink kedvezményes vásárlást biztosítanak az ajánlott eszközök és alapanyagok beszerzéséhez.

 A jótékonysági pályázatra azok jelentkezését várjuk, akik a csatlakozást anyagi okok miatt mostanáig halogatták, eddig nem volt lehetőségük tanfolyamon részt venni, mert nem engedhették meg maguknak.

 - Azok jelentkezését vesszük figyelembe, akik 2021 óta nem vettek még részt oktatáson, csak hogy valóban azokat támogassuk akik rászorulnak.

 - A pályázók közül havonta egy embert nyilvános sorsolás útján választunk ki, mely követhető lesz a Facebookon.

 - A jótékonysági pályázattal résztvevőknek egy tanfolyamon való részvételt és szállást biztosítunk térítés mentesen.

 - A sikeres pályázó Vargáné Orbán Anikó tanfolyamaiból szabadon választva bármely szabad helyre bejelentkezhet.

 - Tanfolyamot megelőzően 21-14 nappal emailben és SMS értesítőben jelentkezünk egyeztetéssel, melyben adatokat várunk vissza.



1. TITOKTARTÁSI SZERZŐDÉSHozzájárulási és Felelősségi nyilatkozatok, 
Szolgáltatási Szerződés:
(a tanfolyam kezdetén kérjük aláírni)
A tanfolyamokon csak annak a részvételét fogadjuk el, aki megállapodásban aláírja, nem kíván a megszerzett tudással hasonló tanfolyamokat tartani, valamint a recepteket és készítési eljárásokat nem adja tovább!!! Természetesen termékek előállítására felhasználható.
BŐVEBBEN:



2. GDPR, Adatvédelmi nyilatkozat:
Tanfolyamon való részvétel érdekében szükséges hozzájárulni néhány személyes adat rögzítéséhez. Ezzel segítve, hogy a tanfolyam szervezése során a szükséges információkkal elláthassunk a tájékoztatóinkban és a tanfolyam előtti egyeztető értesítőnkben.
BŐVEBBEN:



3. Lemondás esetén mivel a részvételnek anyagi vonzata nincs lemondás esetén egyéb következményei nincsenek, de pályázó résztvevő köteles távolmaradás esetén minél hamarabb azt az Ékes-Édes Stúdió tudomására hozni. A Tanfolyam előtti egyeztetés folyamatának részletei a linken.
BŐVEBBEN:









Jelentkezés a pályázatra itt:
UGRÁS
A REGISZTRÁCIÓS
ŰRLAPRA >>>