Technikák tortára, cupcake-re, kekszre vagy mézeskalácsra, egyéb desszertekre, aprósüteményekre.
Az alkotás öröme megnyugtat és feltöltődés is egyben. Másoknak is kellemes pillanatokat szerezhetünk vele. Sok szép lehetőséget kínál többek között a festés, a díszítőcsövek, a festőkések használata. A technikák többsége kezdőknek ajánlott. Alapanyagaink között találhatóak vegán és mentes megoldások is.
20. Torta gyors festése
(különböző szilárd torta burkolatokon, mint marcipán, tortadekorációs massza, csokoládé, vagy ganache és royal icing)

21. Díszítőcsöves Babkrém virágok
(magas tápértékű, vegán, zsiradékmentes, cukor nélkül is elkészíthető)
22. Díszítőcsöves Vajkrém virágok
(koreai, fényes, speciális svájci, stabil vajkrémek használata, mindegyike vegán, egy részük cukormentesen elkészíthető)

23. Díszítőcsöves Csokoládékrém virágok
(hozzáadott adalékok és cukor nélkül, színezhető fehércsokoládéból, tej- és étcsokoládéból)

24. Tortadíszítés Csokoládés Késfestéssel
(Bármilyen burkolaton alkalmazható technika, könnyű tejszínes burkolatokon, vagy mousson csak a teljesen térhatású festés.)

25. Pillecukor virágok csokorba, tortára és más pillecukor finomságok tanfolyama
(a pihe puha finomságok remek gasztroajándékok is)

26. Pillecukor Virágok HALADÓ 1-2. tanfolyamok
(sok különféle virágtípus és ünnepi alkalmakra hangolt motívumokkal)

28. Zselé virágok, zselé cukor kristályok, gyöngyök és gumicukor
(könnyű gyümölcsös zsiradékmentes desszert különlegesség önmagában, vagy tortdekoráció, remek gasztroajándékok)
(Kezdő és Középhaladó fokozat)

15. Glazúrozó (royal icing) Alapismeretek tortaglazúrozáshoz

16-19. Royal Icing - Glazúrozó Tortadíszítő tanfolyamok
16-19. Royal Icing - Glazúrozó Tortadíszítő tanfolyamok

16. Leejtett szálas glazúrozott tortadíszítés
17. Tortadíszítés rátétes panel technikával
18. Kiterjesztett szálas glazúrozott tortadíszítés
19. Felülírásos díszítőcsöves tortadíszítés
Díszítő "0." Cukormázas (Glazúrozó, Royal Icing) Tanfolyam


torta.
Díszítő "1." Cukormázas (Glazúrozó, Royal Icing) Tanfolyam


Látványos, színes technikák alkalmazása.
Tananyag:
- térbeli cukormáz díszítőcsöves virágok:a liliom, a rózsa, levelek;
- térhatású, kontúrok nélküli féldomborműves glazúr (royal icing) díszítési technika népi motívumokkal mint a a kalocsai, vagy matyó, valamint sokféle modern formával
- a színes máz a mázban technika, és márványozás
- felületek színezése és a lüszter festékek használata
- virággal rakott kosár, vagy kalap térbeli összeépítése cukormázból...
Díszítő "2." Cukormázas (Glazúrozó, Royal Icing) Tanfolyam

További látványos és színes technikák alkalmazásával a royal icing használatában már nagyobb gyakorlatot szerzettek részére ajánlott tanfolyam.
Áttört csipke hatású Térhatású glazúrdíszek: szív, gömb, tojás, hintó, pillangó; féldomborműves élethű glazúrozás...
Díszítő "3." Cukormázas (Glazúrozó, Royal Icing) Tanfolyam


Egy anyag használatával további gyönyörű lehetőségek a sütemény, mézeskalács és tortadíszítésben:
az élethű térbeli glazúr virágok, a több rétegű felülírásos szegélydíszítés,
a gyors és művészi egymozdulatos festési technika, új lehetőségek a feliratozásra: a szépírás glazúrozott felületen.
A Sütemény Díszítő Tanfolyamok technikái lehetőséget kínálnak, mind a tortadíszítés, mind a keksz és a mézeskalács díszítésében elmélyülni és tovább fejlődni vágyóknak.
Több új egyre kedveltebb területen is alkalmazhatóak, mint a muffin, vagy bögrés süti, a cupcake, vagy bögrés torta, illetve mini torta, és a cukormázzal bevont vajas keksz díszítésében is.
A tortadíszítő tanfolyamokon műtorta díszítése a feladat, de a tanfolyamok másik részére a tanfolyami résztvevők hozhatják a díszítendő alapokat is, így mindenki azt, ami az ő médiuma. A megtanult technikákat gyakorolva azokon alkalmazzák.
A megtanult tortadíszítő technikákkal igazán szép, szívhez szóló süteményekkel, egyedi és gyönyörű gasztroajándékokkal lephetjük meg szeretteinket és barátainkat. Az ajándékaink ezután már nem csak egyszerű finomságok, hanem kreatív, megkapó, látványos, elismerésre számító meglepetések. Ezek közül a glazúrozott mézesek, kekszek, tortafedelek, dobozok, asztaldíszek, pillecukor virágok, vagy a tortafigurák akár évekig őrizni érdemes emlékek is lehetnek, mert lesz, amit a megajándékozottaknak nem lesz szívük elfogyasztani...
További cukrász tanfolyamok témakörök szerint:
Már 11 éve együtt! KÖSZÖNJÜK!

46 különböző hobbicukrász
tanfolyammal várunk >>>
Készséggel állunk rendelkezésedre és
várunk sok szeretettel:
Vargáné Orbán Anikó
Ékes-Édes Stúdió alapítója és vezetője,
nemzetközi díjas torta designer
(2017 Cake Masters: Royal Icing Award - avagy "a Torta Oscar-díj" cukormázas tortadíszítés kategóriájának nyertese),
cukormázas tortadíszítés és mézeskalács készítő oktató,
(a mézeskalács készítésének elismert hazai és nemzetközi szaktekintélye, művésze és oktatója, licencia adó), tanfolyam szervező
Valamint sok szeretettel várnak az oktatók a tanfolyamokon:
Husvéth Marika, Dr Bene Krisztina, Ludányi Judit, Klopp Marcsi
ITT IS MEGTALÁLSZ MINKET: