Szenvedélyünk a krémes, édes, szépséges alkotás,
mellyel mindenki arcára mosolyt csalunk.
Ha Te is így vagy ezzel, csatlakozz hozzánk!

Nagy szeretettel várunk!

2014. január 5., vasárnap

GRILLÁZS, avagy PÖRKÖLT DIÓTORTA HALADÓ TANFOLYAM


Oktatók:
  • grillázs torta készítése: Lévainé Husvéth Mária
  • grillázs torta cukormázas díszítése: Vargáné Orbán AnikóKis létszámú csoport, maximum 6 fő részvételével,
Szint: haladó, azoknak javasolt akik magabiztosan készítenek egyszerűbb grillázs termékeket,
Időtartam:
2 nap / egymást követő napokon napi 9 óra,
Időpont: 2026. január 25 – 26. (szabad hely 3 fő)
Részvételi díj: 125,000 Ft
Gyakorlati oktátás: mindenki részt vesz a tanulásban és készítésben, lépésről lépésre, személyre szabott segítségnyújtással saját tortát készít el.
Jegyzetet biztosítunk. 
Ajánljuk: azoknak, akik szeretnék továbbfejleszteni a már meglévő tudásukat a grillázskészítés területén, valamint megismerkednének a cukormáz, vagyis royal icing sokféle díszítési alkalmazásával. Gyakorlat nélkül ajánljuk a részvételt megelőzően a Grillázs Alaptanfolyamon.

Első nap: az emeletes grillázs torta elkészítése
  • a torta precíz tervezése, 
  • a különböző elemek pontos méretre készítése: különböző körök, ívek, pántok,
  • a torta összeállítása,
  • készítünk hibiszkusz virágot, és hibiszkusz leveleket
  • fontos, hogy a haladó tanfolyamon már mindenki önállóan tudja elkészíteni, melegíteni a grillázst.




Második nap: a grillázstorta díszítése
  • a grillázs felületi színezése,
  • glazúr, azaz cukormáz (royal icing) készítése,
  • a glazúr grillázshoz illő színű árnyalatokra színezése: arany, olívazöld, mohazöld, krém, bronz stb.
  • kiterjesztett, leejtett szálas glazúr csipke díszítés,
  • glazúr írókázott transzfer panel és csipke elemek készítése,
  • glazúr díszítőcsöves virágok (hibiszkusz, és apró kiegészítők), levelek, pillangók készítése,
  • ecsethímzés
  • lábazati szegélydíszek.
A tanfolyam célja, hogy meglévő tudásodat kiegészítve megtanítsuk, megkönnyítsük számodra a tortaépítés, valamint a különlegesen szép, ízléses, a megszokottól eltérő, kreatív és látványos díszítés folyamatát.

Ha gyakorlattal még nem rendelkezel ajánljuk figyelmedbe a Grillázs Alaptanfolyamot>>>

Ha mindehhez kedvet kaptál szeretettel várunk tanfolyamunkon!




























Vargáné Orbán Anikó
Ékes-Édes Stúdió alapítója és vezetője,
nemzetközi díjas torta designer
(2017 Cake Masters: Royal Icing Award - avagy "a Torta Oscar-díj" cukormázas tortadíszítés kategóriájának nyertese),
cukormázas tortadíszítés és mézeskalács készítő oktató,
(a mézeskalács készítésének elismert hazai és nemzetközi szaktekintélye, művésze és oktatója, licencia adó), tanfolyam szervező
Valamint sok szeretettel várnak
az oktatók a tanfolyamokon:
Husvéth Marika, Ludányi Judit,
Dr Bene Krisztina



Elérhetőségünk:
info.ekesedes@gmail.com
+36 70 941 26 13




Itt is megtalálsz minket: