Várunk, ha unod a piskótát; tortáiddal végre a magasba is törnél; kipróbálnál új díszítési technikákat, tetszik a divatos macaronos, habcsókos torta; vagy vonzanak a krémes, elegáns francia desszertek; glazúroznál, festenél, de még nem eléggé szép, szabályos formájú ehhez a torta, amit készítesz....
Témák, tehát: hideg, meleg nehéz felvertek, tartós krémek, az emeletes torta építése, svájci vajkrém rózsákkal, rákóczi túrós desszert habkosárban, macaron különféle töltelékekkel, és a habcsók a tortadíszítésben, valamint francia desszert mousse alapok, többféle ízesítésű tortákkal, borításul a tükörmáz.
oktató: Lévainé Husvéth Mária, cukrász
8-10 fő részvételével, 2 nap, napi 9 órában
szint: középhaladó
Tortasütő és Tortadíszítő 2. Tanfolyam |
Szeretettel várunk két izgalmas, látványos és minden kérdést megválaszoló napra!
Husvéth Marika, cukrász, oktató