Sütés, Töltés, Díszítés
A tananyag bemutatja a piskóta felvertek, könnyű, főzött krémek elkészítését, betöltését.
A tanfolyamon megtanulhatod, hogyan lehet a legegyszerűbben - adalékanyag felhasználása nélkül - elkészíteni azt a torta, ill. desszert alapot, amelyet a bemutatott burkolási- és díszítéstechnikákkal egy tökéletes ajándékká, az ünnep díszévé varázsolhatsz.
Oktató: Lévainé Husvéth Mária, cukrász
Szint: kezdő, nem igényel előzetes tudást, gyakorlatot
A tananyag bemutatja a piskóta felvertek, könnyű, főzött krémek elkészítését, betöltését.
A tanfolyamon megtanulhatod, hogyan lehet a legegyszerűbben - adalékanyag felhasználása nélkül - elkészíteni azt a torta, ill. desszert alapot, amelyet a bemutatott burkolási- és díszítéstechnikákkal egy tökéletes ajándékká, az ünnep díszévé varázsolhatsz.
Oktató: Lévainé Husvéth Mária, cukrász
Szint: kezdő, nem igényel előzetes tudást, gyakorlatot
Időtartam: 2 nap / egymást követő napokon napi 8 óra,
Időpont:
2025. május 30 – 31. (szabad hely 2 fő)2025. június 20-21. (szabad hely 2 fő)2025. július 18 – 19. (szabad hely 8 fő)2025. október 26 – 27. (szabad hely 6 fő)
Részvételi díj: 116,000 Ft
Kis létszámú csoport, maximum 8 -10 fő részvételével,
Gyakorlati oktátás lépésről lépésre, személyre szabott segítségnyújtással
Idő és költséghatékony: Olyan sütési-, és díszítéstechnikákkal ismerkedhetsz meg, amelyek nem igényelnek nagy idő- és eszközráfodítást.
Ajánlott: leendő cukrászoknak, hobbicukrászoknak, mindenkinek, aki szeretné családját, barátait megörvendeztetni saját készítésű, tortájával, desszertjével.
- Piskóta felvert – diós, mákos, kakaós, színes, mintás lapok, tekercsek, tortaformák, vajas lapok készítése, sütési technikák, hibák
- Krémek készítése: alap, főzött, tejszínes, gyümölcsös krémek, zselék,
- Torta betöltése, előkészítése burkolásra, panírozás
- Cukorcsipke készítése
- Habzsákos díszítési technikák bemutatása
- Habzsákos díszítési technikák gyakorlása
- Bevonó anyagok használata: fondant, marcipán
- Bevonó anyagok színezése
- Torta burkolása
- Dekorációs eszközök használatának bemutatása
- Tortadíszek készítés fondantból, marcipánból: levendula, rózsa, kála, különböző levelek, ezek felületi festése
- A tanuló torta feldíszítése
Fotók a korábbi tanfolyamokról:
További cukrász tanfolyamok témakörök szerint:
MÁR 12 ÉVE EGYÜTT! KÖSZÖNJÜK!
46 különböző hobbicukrász
tanfolyammal várunk >>>
Ajándék kupon>>>
Helyszín, szállás, utazás,
étkezés, programajánló >>>
VÉLEMÉNYEK >>>
Készséggel állunk rendelkezésedre és
várunk sok szeretettel:
Vargáné Orbán Anikó
Ékes-Édes Stúdió alapítója és vezetője,
nemzetközi díjas torta designer
(2017 Cake Masters: Royal Icing Award - avagy "a Torta Oscar-díj" cukormázas tortadíszítés kategóriájának nyertese),
cukormázas tortadíszítés és mézeskalács készítő oktató,
(a mézeskalács készítésének elismert hazai és nemzetközi szaktekintélye, művésze és oktatója, licencia adó), tanfolyam szervező
Valamint sok szeretettel várnak
az oktatók a tanfolyamokon:
Husvéth Marika, Ludányi Judit,
Dr Bene Krisztina
Ékes-Édes Stúdió alapítója és vezetője,
nemzetközi díjas torta designer
(2017 Cake Masters: Royal Icing Award - avagy "a Torta Oscar-díj" cukormázas tortadíszítés kategóriájának nyertese),
cukormázas tortadíszítés és mézeskalács készítő oktató,
(a mézeskalács készítésének elismert hazai és nemzetközi szaktekintélye, művésze és oktatója, licencia adó), tanfolyam szervező
Valamint sok szeretettel várnak
az oktatók a tanfolyamokon:
Husvéth Marika, Ludányi Judit,
Dr Bene Krisztina
Elérhetőségünk:
info.ekesedes@gmail.com
+36 70 941 26 13
info.ekesedes@gmail.com
+36 70 941 26 13