Ékes-Édes Stúdió
HOBBICUKRÁSZ TANFOLYAMOK Élmény és Tanulás
mézeskalács, tortasütés, tortadíszítés, sütemények, desszertek....

2018. december 25., kedd

Jelentkezés Díszítő Glazúrozó (Royal Icing) Haladó Tanfolyamokra

(cukormázas technikák mézeskalácsra, grillázsra és tortára)


KÉRJÜK FIGYELMESEN OLVASD EL EZT A TÁJÉKOZTATÓNKAT! 
Ismerned kell a jelentkezési és szerződési feltételeket is mielőtt tanfolyamra jelentkeznél. Ezt követően alább találod a regisztrációs űrlapot az árakkal és a választható időpontokkal.

 
EGYÉB FONTOS INFORMÁCIÓK:
helyszín, étkezés, együtt utazás, szállás, hogy ajándékozz tanfolyamot, programajánló, a környék, amire szükség lesz elolvasható itt:



ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (ÁSZF): 
(Frissítve: 2021. január 1.)

Az oktatás hobbicukrász témakörben nem akkreditált, illetve nem engedélyköteles, végzettséget nem ad. A tanfolyamaink regisztráltak az állami felnőttképzési rendszerben és a hatályos Fktv. rendelkezéseinek megfelelnek.


1. TITOKTARTÁSI SZERZŐDÉS, Hozzájárulási és Felelősségi nyilatkozatok, 
Szolgáltatási Szerződés:
(a tanfolyam kezdetén kérjük aláírni)
A tanfolyamokon csak annak a részvételét fogadjuk el, aki megállapodásban aláírja, nem kíván a megszerzett tudással hasonló tanfolyamokat tartani, valamint a recepteket és készítési eljárásokat nem adja tovább!!! Természetesen termékek előállítására felhasználható.

2. GDPR, Adatvédelmi nyilatkozat:
Tanfolyamon való részvétel érdekében szükséges hozzájárulni néhány személyes adat rögzítéséhez. Ezzel segítve, hogy a tanfolyam szervezése során a szükséges információkkal elláthassunk a tájékoztatóinkban és a tanfolyam előtti egyeztető értesítőnkben.



3. Részvételi hely biztosítása, A díjfizetés módja, A lemondás feltételei, A Tanfolyam előtti egyeztetés folyamata:

   3/1. Időpont foglalása: 

A regisztrációval, vagyis a regisztrációs űrlap kitöltésével, egyidejűleg a regisztrációs díj befizetésével biztosítható a hely a választott időpontra. A létszám feltöltése a regisztrációs díjak befizetésének sorrendjében történik.


   3/2. A részvételi díj tartalmazza: 

Minden, a tanfolyamon használt alapanyag költségét, eszközhasználatot, védőkötény használatát, a tanfolyamok többségén gyakorlati jegyzetet pontos technológiai leírásokkal és receptgyűjteményt.

Partnereink kedvezményes vásárlást biztosítanak az ajánlott eszközök és alapanyagok beszerzéséhez.


   3/3. Díszoklevél:

A tanfolyamok sikeres elvégzéséről tanúsító díszoklevelet állítunk ki.


   3/4. Díjfizetés módja:

Részvételi díj két részből áll, mely a Regisztrációs díj és az Oktatási díj.
Regisztrációs díj: Kérjük pontosan a díjbekérőben szereplő összeg befizetését a regisztráció során a szervező részére. Kérjük ne fizess be magasabb összeget sem, mert ellenkező esetben vissza kell utalnunk a túlfizetést.

Oktatási díj: Fizethető a tanfolyam előtt küldött tanfolyami értesítőben megadott adatok alapján előre átutalással az oktató részére, vagy a tanfolyamon készpénzben.


regisztrációs díjbekérőt emailben küldjük el. Azt követően 5 naptári napig tartjuk fenn számodra a helyet. Kérünk ez alatt véglegesítsd a foglalásod a regisztrációs díj befizetésével.

Amennyiben  5 napot meghaladóan, késlekedve érkezik meg a befizetésed és a tanfolyami létszám feltöltése után történik, úgy részvételed lemondhathod (lásd: köv. bek.) , vagy a befizetett regisztrációs díjat egy, az általad választott másik tanfolyami időpontra rögzítjük.

Befizetésedről az elektronikus számlát 15 napon belül küldjük el emailben a szamlazz.hu rendszeréből.


   3/5. Tanfolyam lemondása Stúdió részéről: 

Amennyiben egy tanfolyamra nincs elegendő jelentkező az adott időpontra, az nem tartandó meg, elmarad, akkor ebben az esetben a befizetett regisztrációs díjat egy, az általad választott másik tanfolyami időpontra rögzítjük.


   3/6. Tanfolyam időpontjának módosítása Stúdió részéről:

Ritka esetben előfordul, hogy a kiírt tanfolyam időpontját utólag módosítanunk kell. Amennyiben az nem felel meg neked, úgy a befizetett regisztrációs díjat egy, az általad választott másik tanfolyami időpontra rögzítjük. Ha nem élsz ezzel, úgy lemondhatod a tanfolyamot lásd köv. pont.


   3/7. Részvétel lemondásának és módosításának esetei:

  1. A regisztrált tanfolyam időpontját megelőző 60 vagy több napon túl lemondott részvétel esetén a 20 % kezelési költséggel csökkentett regisztrációs díj visszatérítendő.

  2. A regisztrált tanfolyam lemondása az azt megelőző 31. naptól a 60. napig tartó időintervallumban: a regisztrációs díj fele fizetendő vissza csökkentve a kezelési költséggel, mely a teljes regisztrációs díj 20 %-a.

  3. A résztvevő kérésére a regisztrált tanfolyamot, illetve annak az aktuálisan kiválasztott dátumát megelőző 31.-60. nap közötti időintervallumban kért részvételi dátum módosítás alkalmankénti egyszeri kezelési költsége: 6,000 Ft, az aktuális tanfolyami díjra igazítás mellett.

  4. A regisztrált időpontot megelőző 30 napon belül már nem módosítható a regisztrált időpont, nem mondható le.  A regisztrációs díj nem térítendő vissza. Más időpontban ismételt regisztrációval és a regisztrációs díj ismételt befizetésével lehet részt venni a tanfolyamon.

  5. Hivatalosan is igazolható közvetlen, személyes "vis maior", valamint a kormányzati rendeleti veszélyhelyzetek ideje alatt nem mondható le a tanfolyam, nem térítendő vissza a regisztrációs díj. Új időpont választható a következő 12 hónap szabad lehetőségei közül a korábban regisztrált konkrét tanfolyamra a "vis maior" helyzet megszűnését követően, vagy a kormányzati rendeleti veszélyhelyzet feloldását követően. 

    1. kieg.: A Covid érintettség miatt, vagy a járvány terjedését gátolni kívánó kormányzatilag elrendelt karantén és a rendezvények korlátozásának ideje alatt elmaradt tanfolyamokra feltétlenül érvényes ez a pont.

    2. kieg.: Közvetett, másra hivatkozott akadályoztatást nem tudunk vis majorként figyelembe venni. Lásd megelőző pontot.

  6. Stúdió által lemondott tanfolyam után a regisztráció felhasználható 12 hónapon belül.

  7. Amennyiben a tanfolyam előtt az általunk kezdeményezett egyeztetés keretében a 21.-14. napok között nem igazolja vissza részvételi szándékát, úgy érvényes regisztrációját is töröljük. A visszajelzés hiányát a nemleges részvételi szándéknak vesszük.

  8. Amennyiben a résztvevő nem jelenik meg a regisztrált időpontban a tanfolyamon, úgy a regisztrációja nem görgethető, az véglegesen törlődik.

  9. Ajándékkupont és ajándékutalványt pénzre váltani, jóváírni nem lehetséges.

  10. Megajándékozott résztvevőre egyaránt érvényesek 3/7. (3-4-5-6-7-8) pontok.

  11. Ajándékutalvány, vagy regisztrált tanfolyam más személyre átruházható.

  12. Ajándékutalvány, kedvezménykupon értékmegjelöléssel a nyomaton meghatározott időn belül (jellemzően 1 év) használható fel.

  13. Ajándékutalvány az ajándékutalvány vásárlása után regisztrált tanfolyamon használható fel, a vásárlást megelőzően regisztráltra nem.

  14. Tanfolyamonként egy Ajándékutalvány használható fel.

  15. Ajándékutalványon, kedvezménykuponon feltüntetett (jobb alsó sarok) kódot kérjük tanfolyamra regisztrációkor az űrlapon megadni. Kizárólag így vehető figyelembe.


   3/8. Tanfolyam előtti egyeztetés:

Tanfolyamot megelőzően 21-14 nappal emailben és SMS értesítővel jelentkezünk egyeztetéssel. Szükség esetén akkor még módosítható az együtt utazással kapcsolatos igények. 

Valamint ezzel résztvevői visszajelzést is várunk a tanfolyam megkezdése előtt legkésőbb a 14. napig tartó határidővel. A visszajelzés hiányát nemleges (meghiúsult) részvételi szándéknak vesszük.