Ékes-Édes Stúdió
HOBBICUKRÁSZ TANFOLYAMOK Élmény és Tanulás
mézeskalács, tortasütés, tortadíszítés, sütemények, desszertek....

2018. december 25., kedd

Jelentkezés Mézeskalács Sütő és Mézeskalács Díszítő Tanfolyamokra




KÉRJÜK FIGYELMESEN OLVASD EL a jelentkezési és szerződési feltételeket tanfolyamra jelentkezés előtt! Ezt követően lent találod a regisztrációs űrlapot az árakkal és a választható időpontokkal.

 
EGYÉB FONTOS INFORMÁCIÓK:
helyszín, étkezés, együtt utazás, szállás, hogy ajándékozz tanfolyamot, programajánló, a környék, amire szükség lesz elolvasható itt:


ÁSZF - ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK: 
(Frissítve: 2021. január 1.)

RÖVIDEN: 
(Bővebben az alábbi linkeken.)

 - Az oktatás hobbicukrász témakörben nem akkreditált, illetve nem engedélyköteles, végzettséget nem ad. A tanfolyamaink regisztráltak az állami felnőttképzési rendszerben és a hatályos Fktv. rendelkezéseinek megfelelnek.

 - A tanfolyamok sikeres elvégzéséről tanúsító díszoklevelet állítunk ki.

 A részvételi díj tartalmazza: minden, a tanfolyamon használt alapanyag költségét, eszközhasználatot, védőkötény használatát, a tanfolyamok többségén gyakorlati jegyzetet pontos és részletes technológiai leírásokkal és receptgyűjteményt, valamint az elkészült termékek hazaviehtőek. A tanfolyamon lehet fotókat, rövid videó snitteket készíteni.

 - Partnereink kedvezményes vásárlást biztosítanak az ajánlott eszközök és alapanyagok beszerzéséhez.

 - A regisztrációval, vagyis a regisztrációs űrlap kitöltésével, egyidejűleg a regisztrációs díj befizetésével biztosítható a hely a választott időpontra. 
A regisztrációs űrlap kitöltését követően 24 órán belül emailben díjbekérőt küldünk. A regisztrációs díj a részvételi díj közel 40 %-a. Befizetésére 5 naptári nap áll rendelkezésre banki átutalással, vagy postai befizetéssel. A létszám feltöltése a regisztrációs díjak befizetésének sorrendjében történik.

 - Tanfolyamot megelőzően 21-14 nappal emailben és SMS értesítőben jelentkezünk egyeztetéssel, melyben adatokat várunk vissza.


1. TITOKTARTÁSI SZERZŐDÉSHozzájárulási és Felelősségi nyilatkozatok, 
Szolgáltatási Szerződés:
(a tanfolyam kezdetén kérjük aláírni)
A tanfolyamokon csak annak a részvételét fogadjuk el, aki megállapodásban aláírja, nem kíván a megszerzett tudással hasonló tanfolyamokat tartani, valamint a recepteket és készítési eljárásokat nem adja tovább!!! Természetesen termékek előállítására felhasználható.
BŐVEBBEN:



2. GDPR, Adatvédelmi nyilatkozat:
Tanfolyamon való részvétel érdekében szükséges hozzájárulni néhány személyes adat rögzítéséhez. Ezzel segítve, hogy a tanfolyam szervezése során a szükséges információkkal elláthassunk a tájékoztatóinkban és a tanfolyam előtti egyeztető értesítőnkben. 
BŐVEBBEN:



3. A díjfizetés módja, A lemondás feltételei, A Tanfolyam előtti egyeztetés folyamatának részletei a linken. 
BŐVEBBEN:






Időpontok, árak és jelentkezés itt:
UGRÁS
A REGISZTRÁCIÓS
ŰRLAPRA >>>