Ékes-Édes Stúdió
HOBBICUKRÁSZ TANFOLYAMOK Élmény és Tanulás
mézeskalács, tortasütés, tortadíszítés, sütemények, desszertek....

2018. december 25., kedd

Jelentkezés Díszítő Glazúrozó (Royal Icing) Haladó Tanfolyamokra

(cukormázas technikák mézeskalácsra, grillázsra és tortára)


KÉRJÜK FIGYELMESEN OLVASD EL a jelentkezési és szerződési feltételeket tanfolyamra jelentkezés előtt! Ezt követően lent találod a regisztrációs űrlapot az árakkal és a választható időpontokkal.

 
EGYÉB FONTOS INFORMÁCIÓK:
helyszín, étkezés, együtt utazás, szállás, hogy ajándékozz tanfolyamot, programajánló, a környék, amire szükség lesz elolvasható itt:


ÁSZF - ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK: 
(Frissítve: 2021. január 1.)

RÖVIDEN: 
(Bővebben az alábbi linkeken.)

 - Az oktatás hobbicukrász témakörben nem akkreditált, illetve nem engedélyköteles, végzettséget nem ad. A tanfolyamaink regisztráltak az állami felnőttképzési rendszerben és a hatályos Fktv. rendelkezéseinek megfelelnek.

 - A tanfolyamok sikeres elvégzéséről tanúsító díszoklevelet állítunk ki.

 A részvételi díj tartalmazza: minden, a tanfolyamon használt alapanyag költségét, eszközhasználatot, védőkötény használatát, a tanfolyamok többségén gyakorlati jegyzetet pontos és részletes technológiai leírásokkal és receptgyűjteményt, valamint az elkészült termékek hazaviehtőek. A tanfolyamon lehet fotókat, rövid videó snitteket készíteni.

 - Partnereink kedvezményes vásárlást biztosítanak az ajánlott eszközök és alapanyagok beszerzéséhez.

 - A regisztrációval, vagyis a regisztrációs űrlap kitöltésével, egyidejűleg a regisztrációs díj befizetésével biztosítható a hely a választott időpontra. 
A regisztrációs űrlap kitöltését követően 24 órán belül emailben díjbekérőt küldünk. A regisztrációs díj a részvételi díj közel 40 %-a. Befizetésére 5 naptári nap áll rendelkezésre banki átutalással, vagy postai befizetéssel. A létszám feltöltése a regisztrációs díjak befizetésének sorrendjében történik.

 - Tanfolyamot megelőzően 21-14 nappal emailben és SMS értesítőben jelentkezünk egyeztetéssel, melyben adatokat várunk vissza.


1. TITOKTARTÁSI SZERZŐDÉSHozzájárulási és Felelősségi nyilatkozatok, 
Szolgáltatási Szerződés:
(a tanfolyam kezdetén kérjük aláírni)
A tanfolyamokon csak annak a részvételét fogadjuk el, aki megállapodásban aláírja, nem kíván a megszerzett tudással hasonló tanfolyamokat tartani, valamint a recepteket és készítési eljárásokat nem adja tovább!!! Természetesen termékek előállítására felhasználható.
BŐVEBBEN:



2. GDPR, Adatvédelmi nyilatkozat:
Tanfolyamon való részvétel érdekében szükséges hozzájárulni néhány személyes adat rögzítéséhez. Ezzel segítve, hogy a tanfolyam szervezése során a szükséges információkkal elláthassunk a tájékoztatóinkban és a tanfolyam előtti egyeztető értesítőnkben.
BŐVEBBEN:



3. A díjfizetés módja, A lemondás feltételei, A Tanfolyam előtti egyeztetés folyamatának részletei a linken.
BŐVEBBEN: