Várunk, ha unod a piskótát; tortáiddal végre a magasba is törnél; kipróbálnál új díszítési technikákat, tetszik a divatos macaronos, habcsókos torta; vagy vonzanak a krémes, elegáns francia desszertek; glazúroznál, festenél, de még nem eléggé szép, szabályos formájú ehhez a torta, amit készítesz....
Témák, tehát: hideg, meleg nehéz felvertek, tartós krémek, az emeletes torta építése, svájci vajkrém rózsákkal, rákóczi túrós desszert habkosárban, macaron különféle töltelékekkel, és a habcsók a tortadíszítésben, valamint francia desszert mousse alapok, többféle ízesítésű tortákkal, borításul a tükörmáz.
oktató: Lévainé Husvéth Mária, cukrász
8-10 fő részvételével, 2 nap, napi 9 órában
szint: középhaladó
![]() |
Tortasütő és Tortadíszítő 2. Tanfolyam |
Szeretettel várunk két izgalmas, látványos és minden kérdést megválaszoló napra!
Husvéth Marika, cukrász, oktató
Vargáné Orbán Anikó, szervező
Fotók a tanfolyamról:
Készséggel állunk rendelkezésedre és
várunk sok szeretettel:
Vargáné Orbán Anikó
Ékes-Édes Stúdió alapítója és vezetője,
nemzetközi díjas torta designer
(2017 Cake Masters: Royal Icing Award - avagy "a Torta Oscar-díj" cukormázas tortadíszítés kategóriájának nyertese),
cukormázas tortadíszítés és mézeskalács készítő oktató,
(a mézeskalács készítésének elismert hazai és nemzetközi szaktekintélye, művésze és oktatója, licencia adó), tanfolyam szervező
Valamint sok szeretettel várnak az oktatók a tanfolyamokon:
Husvéth Marika, Dr Bene Krisztina, Ludányi Judit,