2014. január 5., vasárnap

Tortasütő és Tortadíszítő 2. Tanfolyam

Várunk, ha unod a piskótát; tortáiddal végre a magasba is törnél; kipróbálnál új díszítési technikákat, tetszik a divatos macaronos, habcsókos torta; vagy vonzanak a krémes, elegáns francia desszertek; glazúroznál, festenél, de még nem eléggé szép, szabályos formájú ehhez a torta, amit készítesz....
Témák, tehát: hideg, meleg nehéz felvertek, tartós krémek, az emeletes torta építése, svájci vajkrém rózsákkal, rákóczi túrós desszert habkosárban, macaron különféle töltelékekkel, és a habcsók a tortadíszítésben, valamint francia desszert mousse alapok, többféle ízesítésű tortákkal, borításul a tükörmáz.

oktató: Lévainé Husvéth Mária, cukrász
8-10 fő részvételével, 2 nap, napi 9 órában
szint: középhaladó

Tortasütő és Tortadíszítő 2. Tanfolyam

Várjuk a Tortasütő és Tortadíszítő Alaptanfolyam témáit már ismerő, és készség szinten használó, a habzsákot jól kezelő jelentkezőket. Az előzetes tudásra a tanfolyam gördülékenysége érdekében van szükség. Fontos, hogy résztvevők nagyobb önállósággal részfeladatokat tudjanak vállalni, ezzel is biztosítva, hogy minden tervezett újdonság elsajátítására is sor kerülhessen. A megértést köszönjük! 



Szeretettel várunk két izgalmas, látványos és minden kérdést megválaszoló napra!

Husvéth Marika, cukrász, oktató
Vargáné Orbán Anikó, szervező



Fotók a tanfolyamról:

















































várunk sok szeretettel:
Vargáné Orbán Anikó
Ékes-Édes Stúdió alapítója és vezetője,
nemzetközi díjas torta designer
(2017 Cake Masters: Royal Icing Award - avagy "a Torta Oscar-díj" cukormázas tortadíszítés kategóriájának nyertese),
cukormázas tortadíszítés és mézeskalács készítő oktató,
(a mézeskalács készítésének elismert hazai és nemzetközi szaktekintélye, művésze és oktatója, licencia adó), tanfolyam szervező


Valamint sok szeretettel várnak az oktatók a tanfolyamokon:
Husvéth Marika, Dr Bene Krisztina, Ludányi Judit,


elérhetőségünk:
+36 70 941 26 13


ITT IS MEGTALÁLSZ MINKET: