MENÜ

2014. január 2., csütörtök

Francia Péksütemények

 A Francia Péksütemények tanfolyamon az omlós, a leveles, a kelt tésztás technikák és a töltelékek megannyi fontos nagy és apró trükkjeit, valamint buktatóit is megmutatjuk és megtanítjuk orvosolni is a hibákat!  Így kellően felvértezve süthettek otthon is tökéletes, mennyei süteményeket.

(Minden fotón látható sütemény a tanfolyamon készült a résztvevők közreműködésével.)


Travel cake


Cruffin

New York tekercs

Croissan

   Oktató: Ludányi Judit, cukrász
   Szint: A tanfolyam kezdő szintű, vagyis nem igényel előképzettséget ajánlott házasszonyoknak, hobbicukrászoknak és szakmabelieknek egyaránt.
   Kis létszámú csoport, maximum 8 fő, 
   Gyakorlati oktátás lépésről lépésre, személyre szabott segítségnyújtással
   Időtartam: 3 nap / napi 8 óra
   Jegyzetet biztosítunk a tanfolyamon tanultakon túl további receptvariációkkal, inspirációkkal.

Brioche feuilletee

   Tanfolyamunk széles spektrumát vonultatja fel a témának.
Amit készítünk: 
  • New York tekercs
  • Cruffin ( Croissan és muffin ötvözete) 
  • Több féle brióst készítünk majd: Leveles, Fr. cukros és Krémes briós változatokat 
  • Galette du rois - Királyi Galett- töltött leveles tésztás pite
  • Pains au Chocolat - csokis párna
  • Mandulás körtés tart
  • Almás Chausson
  • Canelés de Bordeaux
  • Karamellás és csokis-mogyorós travel cake

TOVÁBBI TÉMÁINK A FRANCIA CUKRÁSZAT REMEKEIVEL:

Megismerkedhetsz a csodás francia desszertek elkészítésének alapjaival>>>. Minden kérdésedre választ kapsz, hogy hogyan készíthető el egyszerű konyhai körülmények között is a sokféle csillogó, ínycsiklandó és látványos sütemény és torta.

Francia Desszertek Örömsütés Tanfolyamokra>>>  szintén csatlakozhattok az ünnepekhez közelítve. Így velünk süthetik meg a család ünnepi asztalára a különleges receptvariációkat az alaptanfolyam technikáit alkalmazásával. 



Több fotó a tanfolyamokról és az ott készült süteményekről:













































travel cake


































várunk sok szeretettel:
Vargáné Orbán Anikó
Ékes-Édes Stúdió alapítója és vezetője,
nemzetközi díjas torta designer
(2017 Cake Masters: Royal Icing Award - avagy "a Torta Oscar-díj" cukormázas tortadíszítés kategóriájának nyertese),
cukormázas tortadíszítés és mézeskalács készítő oktató,
(a mézeskalács készítésének elismert hazai és nemzetközi szaktekintélye, művésze és oktatója, licencia adó), tanfolyam szervező


Valamint sok szeretettel várnak az oktatók a tanfolyamokon:
Husvéth Marika, Dr Bene Krisztina, Ludányi Judit,


elérhetőségünk:
+36 70 941 26 13


ITT IS MEGTALÁLSZ MINKET: