A Francia Péksütemények tanfolyamon az omlós, a leveles, a kelt tésztás technikák és a töltelékek megannyi fontos nagy és apró trükkjeit, valamint buktatóit is megmutatjuk és megtanítjuk orvosolni is a hibákat! Így kellően felvértezve süthettek otthon is tökéletes, mennyei süteményeket.
(Minden fotón látható sütemény a tanfolyamon készült a résztvevők közreműködésével.)
 |
Travel cake |
 |
Cruffin |
 |
New York tekercs |
 |
Croissan |
Oktató: Ludányi Judit, cukrász
Szint: A tanfolyam kezdő szintű, vagyis nem igényel előképzettséget ajánlott házasszonyoknak, hobbicukrászoknak és szakmabelieknek egyaránt.
Kis létszámú csoport, maximum 8 fő,
Gyakorlati oktátás lépésről lépésre, személyre szabott segítségnyújtással
Időtartam: 3 nap / napi 8 óra
Jegyzetet biztosítunk a tanfolyamon tanultakon túl további receptvariációkkal, inspirációkkal.
 |
Brioche feuilletee |
Tanfolyamunk széles spektrumát vonultatja fel a témának.
Amit készítünk:
- New York tekercs
- Cruffin ( Croissan és muffin ötvözete)
- Több féle brióst készítünk majd: Leveles, Fr. cukros és Krémes briós változatokat
- Galette du rois - Királyi Galett- töltött leveles tésztás pite
- Pains au Chocolat - csokis párna
- Mandulás körtés tart
- Almás Chausson
- Canelés de Bordeaux
- Karamellás és csokis-mogyorós travel cake
TOVÁBBI TÉMÁINK A FRANCIA CUKRÁSZAT REMEKEIVEL:
Több fotó a tanfolyamokról és az ott készült süteményekről:

 |
travel cake |
Készséggel állunk rendelkezésedre és
várunk sok szeretettel:
Vargáné Orbán Anikó
Ékes-Édes Stúdió alapítója és vezetője,
nemzetközi díjas torta designer
(2017 Cake Masters: Royal Icing Award - avagy "a Torta Oscar-díj" cukormázas tortadíszítés kategóriájának nyertese),
cukormázas tortadíszítés és mézeskalács készítő oktató,
(a mézeskalács készítésének elismert hazai és nemzetközi szaktekintélye, művésze és oktatója, licencia adó), tanfolyam szervező
Valamint sok szeretettel várnak az oktatók a tanfolyamokon:
Husvéth Marika, Dr Bene Krisztina, Ludányi Judit,
elérhetőségünk:
+36 70 941 26 13
ITT IS MEGTALÁLSZ MINKET: