MENÜ

2014. január 2., csütörtök

Nyújtott Házi Rétes és Hajtogatott Levelestészta Tanfolyam

Ki ne gondolna nosztalgiával a régi ízekre, amit talán csak gyermekkorában evett olyan jót utoljára. Itt a lehetőség feleleveníteni, hogy a következő generációkat is megörvendeztethessük a gazdag, laktató másodfogásnak beillő klasszikus süteményekkel. 

 Oktató: Lévainé Husvéth Mária, cukrász
   Kis létszámú csoport, maximum 8 -10 fő részvételével, 
   Időtartam: 2 nap / egymást követő napon napi 8 óra
   Szint: nem igényel előzetes tudást, gyakorlatot
   Gyakorlati oktátás lépésről lépésre, személyre szabott segítségnyújtással
   Jegyzetet biztosítunk.

   Tanfolyamunk témái a töltelékek feldolgozásától, előkészítésétől, a tészták dagasztása, nyújtása illetve hajtogatása, és töltésén át a sütésig: 
  • húzással nyújtott házi rétes, túrós, darás-meggyes, áfonyával, almás, mákos, káposztás; édesek és sósak készülnek egyaránt,
  • hájas leves tésztából táskák, szilva lekvárral, habos dióval és mákkal, 
  • sajtos, sonkás, burgonyás, zöldséges hasék,
  • sajtos roló,
  • kelt rétes (zalai kőtt rétes),
  • tiroli rétes, sváb rétes.
Természetesen a tanfolyamon készült sütemények hazavihetőek.






A tanfolyamon zajló munka:















88














kelt rétes
















kelt rétes


















várunk sok szeretettel:
Vargáné Orbán Anikó
Ékes-Édes Stúdió alapítója és vezetője,
nemzetközi díjas torta designer
(2017 Cake Masters: Royal Icing Award - avagy "a Torta Oscar-díj" cukormázas tortadíszítés kategóriájának nyertese),
cukormázas tortadíszítés és mézeskalács készítő oktató,
(a mézeskalács készítésének elismert hazai és nemzetközi szaktekintélye, művésze és oktatója, licencia adó), tanfolyam szervező


Valamint sok szeretettel várnak az oktatók a tanfolyamokon:
Husvéth Marika, Dr Bene Krisztina, Ludányi Judit,


elérhetőségünk:
+36 70 941 26 13


ITT IS MEGTALÁLSZ MINKET: