Ki ne gondolna nosztalgiával a régi ízekre, amit talán csak gyermekkorában evett olyan jót utoljára. Itt a lehetőség feleleveníteni, hogy a következő generációkat is megörvendeztethessük a gazdag, laktató másodfogásnak beillő klasszikus süteményekkel.
Oktató: Lévainé Husvéth Mária, cukrász
Kis létszámú csoport, maximum 8 -10 fő részvételével,
Időtartam: 2 nap / egymást követő napon napi 8 óra
Szint: nem igényel előzetes tudást, gyakorlatot
Gyakorlati oktátás lépésről lépésre, személyre szabott segítségnyújtással
Jegyzetet biztosítunk.
Tanfolyamunk témái a töltelékek feldolgozásától, előkészítésétől, a tészták dagasztása, nyújtása illetve hajtogatása, és töltésén át a sütésig:
- húzással nyújtott házi rétes, túrós, darás-meggyes, áfonyával, almás, mákos, káposztás; édesek és sósak készülnek egyaránt,
- hájas leves tésztából táskák, szilva lekvárral, habos dióval és mákkal,
- sajtos, sonkás, burgonyás, zöldséges hasék,
- sajtos roló,
- kelt rétes (zalai kőtt rétes),
- tiroli rétes, sváb rétes.
Természetesen a tanfolyamon készült sütemények hazavihetőek.
A tanfolyamon zajló munka:
88
kelt rétes |
kelt rétes |
Készséggel állunk rendelkezésedre és
várunk sok szeretettel:
Vargáné Orbán Anikó
Ékes-Édes Stúdió alapítója és vezetője,
nemzetközi díjas torta designer
(2017 Cake Masters: Royal Icing Award - avagy "a Torta Oscar-díj" cukormázas tortadíszítés kategóriájának nyertese),
cukormázas tortadíszítés és mézeskalács készítő oktató,
(a mézeskalács készítésének elismert hazai és nemzetközi szaktekintélye, művésze és oktatója, licencia adó), tanfolyam szervező
Valamint sok szeretettel várnak az oktatók a tanfolyamokon:
Husvéth Marika, Dr Bene Krisztina, Ludányi Judit,
ITT IS MEGTALÁLSZ MINKET: