Ékes-Édes Stúdió
HOBBICUKRÁSZ TANFOLYAMOK Élmény és Tanulás
mézeskalács, tortasütés, tortadíszítés, sütemények, desszertek....

2013. október 23., szerda

NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT - 10 éves Jubileumi Nyereményjáték Sorozat 2023

1. Sok MEGLEPETÉST tartogatunk a követőinknek!
2. AJÁNDÉKAINK a leghűségesebb résztvevőinknek!

1.
Kedvezménykupon Nyereményjátékok

Változó időintervallumokon belül új és újabb ajánlattal várunk benneteket. Így az év folyamán számos 10,000 és 15,000 Ft-os kupont osztunk ki az alábbiak szerint.


1./a
*Aktuális Kedvezménykupon*
- nyereményjáték

Játékok helyszíne: az Ékes-Édes Stúdió Facebook oldala>>>, az oldal hírfolyamában az *Aktuális Kedvezménykupon* nyereményjátékról megjelentetett bejegyzésnél (továbbiakban: a "Bejegyzés").
Kezdő időpont: a "Bejegyzés" megjelenési időpontja.
Játék vége: a "Bejegyzés" szövegezésében megadva: év, hónap, nap, óra, perc.
Sorsolás időpontja: a "Bejegyzés" szövegezésében megadva: év, hónap, nap, óra, perc.
Eredmény kihirdetése"Bejegyzés" alatt hozzászólásban a játék vége után 48 órán belül. 
Kiértesítés: a hozzászólásban megjelölt nyertes jelentkezését várjuk az oldal Facebook messengerén. 

Nyeremény tárgya(i):
Facebook oldalon a "Bejegyzés"-ben megadva:
A Kedvezménykupon(ok) darabszáma, értéke Forintban, mely tanfolyamokra használható fel, mely időpontokban.


Mit kell tenned, hogy részt vehess a játékban?

1️⃣ LIKE-old ezt a bejegyzést.
2️⃣ Hozzászólásban nevezd meg, hogy melyik tanfolyam ÉRDEKELNE még a NYEREMÉNYJÁTÉK TÁRGYÁN KÍVÜL, amin szívesen részt vennél az Ékes-Édes Stúdióban, de még nem jelentkeztél rá. (Segítségül a lista: https://www.ekesedesstudio.hu/2015/10/hobbicukrasz-tanfolyamaink.html )
3️⃣ Ugyanebben a hozzászólásodban CSATOLJ EGY FOTÓT is valamelyik magad által készült sütiről, tortáról, desszertről, édességről.
4️⃣ Összefoglalva:
1. LIKE-old EZT A BEJEGYZÉST!
2. SZÓLJ HOZZÁ: EZ A TANFOLYAM ÉRDEKELNE MÉG:.......
3. HOZZÁSZÓLÁSODHOZ CSATOLJ MÉG EGY KÉPET: SÜTI FOTÓM:.......
Csak azokat a hozzászólásokat vesszük figyelembe, amik a felsoroltakat tartalmazzák.
5️⃣ Ha megnyerted a kupont gyere el a meghirdetett konkrét tanfolyamra, megadott időpontban. A kupon máshol nem érvényesíthető!


 A RÉSZVÉTEL SZABÁLYAI 
  1. A "10 éves Jubileumi Nyereményjáték Sorozat 2023"-ban bárki részt vehet,  aki szívesen csatlakozna az Ékes-Édes Stúdió több mint 30 különféle (92 alkalom) tanfolyamának egyikén 2023-ban.
  2. A nyeremény felhasználható az *Aktuális Kedvezménykupon Nyereményjáték*-ban meghirdetett tanfolyamokra, a megjelölt időpontokban, függetlenül attól, hogy a játék előtt van-e már arra érvényes regisztráció, vagy még nincsen.
  3. A Kedvezménykupon értéke az oktatási díjból kerül jóváírásra (nem a regisztrációs díjból).
  4. A megnyert Kedvezménykuponnal, illetve az üzenetben küldött kuponkóddal be kell jelentkezni, és a regisztrációs díj befizetésével véglegesíteni a részvételi szándékot a nyeremény tárgyát képező tanfolyamra 3 napon belül. Regisztrációt követően az ÁSZF szabályai érvényesek. Csak érvényes tanfolyami regisztrációval tartjuk fenn neked a helyet. Ha nem tartod be a regisztrációs folyamatra érvényes Általános Szerződési Feltételeket úgy elveszted a kedvezménykupon felhasználására a lehetőséget.
  5. Több Kedvezménykupon, vagy a Kedvezménykupon és a 7 tanfolyamon részt vettek Garantált Ajándéka ugyanazon a tanfolyamon nem vonható össze.
  6. Átjelentkezni lehetséges regisztrált azonos tanfolyam másik időpontjáról, hogy felhasználhasd kedvezménykupont a játékban aktuálisan meghirdetett időpontra, de kizárólag az ÁSZF szabályai szerint. Átjelentkezés lehetséges akkor, ha a korábban regisztrált tanfolyam a kupon felhasználásának bejelentésekor, onnan még 60 napnál távolabbi időpontban kezdődne.
  7. Egy személy maximum kétszer nyerhet Kedvezménykupont 2023 év során.
  8. Kedvezménykuponnal részt vett tanfolyam nem számít bele a Jubileumi Garantált Ajándékhoz figyelembe vett 7 darab tanfolyamba.
  9. Méltányossági ajánlattal átregisztrált tanfolyamra nem nyerhető meg és nem használható fel kedvezménykupon.
  10. A kedvezménykupon kizárólag az *Aktuális Kuponkedvezmény* ajánlatban szereplő tanfolyamra, megadott időpontban használható fel.
  11. A fel nem használt kedvezménykupon érvényét veszíti.
  12. A kedvezménykupon pénzre nem váltható.
  13. A kedvezménykupon átruházható.
  14. Nagy érdeklődés esetén előfordulhat, hogy már a nyereményjáték ideje alatt elfogy a játékban szereplő tanfolyamra a szabad helyek száma. (Ezért is érdemes lehet véglegesíteni regisztrációt már a játék ideje alatt is.) Amennyiben a nyertesnek nem maradna szabad hely, úgy az azonos tanfolyam következő (nem bármelyik!) időpontjában szabad helyre érvényesíthető. Ez esetben is a fel nem használt kupon érvényét veszti.
  15. FIGYELMEZTETÉS:
    • "A mit kell tenned, hogy részt vehess a játékban" megadottól eltérő, vagy ismétlődő hozzászólás, valamint a szerzői jogokat sértő, más fotójának jogosulatlan használata esetén kizárunk a játékból, hozzászólásaidat törölhetjük.
    • A játék vége utáni hozzászólások már nem kerülnek be a versenybe, de nem töröljük azokat.
    • Nem a fotón látható édesség látványa fogja meghatározni a végeredményt. Ez nem verseny. Gyakorlatodtól függetlenül és, hogy jártál-e már az Ékes-Édes Stúdióban egyenlő esélyekkel indulsz.
    • Részvétel feltétele nyeremény esetén kihirdetéshez a nyilvános Bejegyzésben a megjelölhetőséged.
    • Ha a nyereményjátékban hozzászólásoddal részt vettél, ellenőrizd a hozzászólásban megjelölésedről az értesítéseket, valamint Facebook messengerben az "Engedélykéréseket". Előfordulhat, hogy értesítő üzenetünk oda kerül és nem kapsz róla értesítést. 
  16. Csak akkor vegyél részt a játékban, ha elfogadod a Nyereményjáték Szabályzatot.

Sorsolásban segítségünkre lesz a socialwinner.besocial.hu


(A nyereményjáték lebonyolításáért a Facebookot semmilyen felelősség nem terheli, és nem szponzorálja azt.)


A Játéknak nem feltétele, de hálásak vagyunk a támogatásotokért, a Facebookon és az Instagramon minden kedvelésért, hozzászólásért, megosztásért, most és a jövőben is!


Kívánunk sok szerencsét!


1./b
*Aktuális Kedvezménykupon*
- garantált kedvezmény

Nyeremény tárgya(i):
Ebben a meglepetés sorozatban bizonyos tanfolyam megadott időpontjára garantáltan kedvezménnyel lehet jelentkezni. A "Bejegyzésében" megadott kóddal a megadott időintervallumon belül, illetve a szabad helyek függvényében lehet a tanfolyamra regisztrálni. Kedvezménykuponok értéke a kiírástól függően alkalmanként 10,000-15,000 Ft.

Helyszín: az Ékes-Édes Stúdió Facebook oldala>>>, az oldal hírfolyamában az *Aktuális Kedvezménykupon* - garantált kedvezményről megjelentetett bejegyzésnél (továbbiakban: a "Bejegyzés").
Kezdő időpont: a "Bejegyzés" megjelenési időpontja.
Vége: a "Bejegyzés" szövegezésében megadva: év, hónap, nap, óra, perc, illetve korábban, ha a tanfolyami helyek betelnének. A kuponkód kizárólag a megadott konkrét tanfolyamra, kizárólag a megjelölt időpontban érvényesíthető! A kuponkedvezményt a megadott tanfolyamon való részvétel alkalmával, az oktatási díj kifizetésénél vonjuk le a fizetendő végösszegből.

A RÉSZVÉTEL SZABÁLYAI 
  1. Az*Aktuális Kedvezménykupon- garantált kedvezményét bárki igénybe veheti, aki szívesen csatlakozna az Ékes-Édes Stúdió több mint 30 különféle (92 alkalom) tanfolyamának egyikén 2023-ban.
  2. A kedvezmény felhasználható az *Aktuális Kedvezménykupon- garantált kedvezmény-ben megjelölt konkrét tanfolyamra.
  3. A Kedvezménykupon értéke az oktatási díjból kerül jóváírásra (nem a regisztrációs díjból).
  4. A "Bejegyzésben közzétett kuponkóddal be kell jelentkezni, és a regisztrációs díj befizetésével véglegesíteni a részvételi szándékot a nyeremény tárgyát képező tanfolyamra a megadott időintervallumon belül. Regisztrációt követően az ÁSZF szabályai érvényesek. Csak érvényes tanfolyami regisztrációval tartjuk fenn neked a helyet. Ha nem tartod be a regisztrációs folyamatra érvényes Általános Szerződési Feltételeket úgy elveszted a kedvezménykupon felhasználására a lehetőséget.
  5. Több Kedvezménykupon, vagy a Kedvezménykupon és a 7 tanfolyamon részt vettek Garantált Ajándéka ugyanazon a tanfolyamon nem vonható össze.
  6. Átjelentkezni lehetséges regisztrált azonos tanfolyam másik időpontjáról, hogy felhasználhasd kedvezménykupont a játékban aktuálisan meghirdetett időpontra, de kizárólag az ÁSZF szabályai szerint. Átjelentkezés lehetséges akkor, ha a korábban regisztrált tanfolyam a kupon felhasználásának bejelentésekor, onnan még 60 napnál távolabbi időpontban kezdődne.
  7. Egy személy maximum kétszer nyerhet Kedvezménykupont 2023 év során.
  8. Kedvezménykuponnal részt vett tanfolyam nem számít bele a Jubileumi Garantált Ajándékhoz figyelembe vett 7 darab tanfolyamba.
  9. Méltányossági ajánlattal átregisztrált tanfolyamra nem nyerhető meg és nem használható fel kedvezménykupon.
  10. A kedvezménykupon kizárólag az *Aktuális Kuponkedvezmény* ajánlatban szereplő tanfolyamra, megadott időpontban használható fel.
  11. A fel nem használt kedvezménykupon érvényét veszíti.
  12. A kedvezménykupon pénzre nem váltható.
  13. A kedvezménykupon átruházható.
  14. Nagy érdeklődés esetén előfordulhat, hogy már a nyereményjáték ideje alatt elfogy a játékban szereplő tanfolyamra a szabad helyek száma, ekkor véget ér az *Aktuális Kedvezménykupon- garantált kedvezmény.
  15. Csak akkor vegyél részt a játékban, ha elfogadod a Nyereményjáték Szabályzatot.

Nagy szeretettel várunk benneteket az Ékes-Édes Stúdióba 2023-ban is.

(Cserszegtomaj, 2022. november 25.)



2.
Ne feledjétek garantált JUBILEUMI AJÁNDÉKAINKért jelentkezni!

A leghűségesebb résztvevőinknek automatikusan jár minden 7 tanfolyami részvétel után 25,000 Ft értékű Ajándékkupon és még további tárgyi meglepetés ajándékok is.

Mit kell tenned érte? 
7 tanfolyami részvétel után a  8. tanfolyami regisztrációkor sorold fel az előző 7 tanfolyam nevét és részvételi dátumát. (Ezeket ellenőrizni fogjuk alábbi szempontok szerint.)

Ajándékainkat a 8. tanfolyamon való részvételkor adjuk át neked. 

A tanfolyamot követően válassz egy új tanfolyamot és regisztrálj, add meg az Ajándékkupon kódját. Az Ajándékkupont majd ezen a tanfolyamon való részvétel alkalmával a helyszínen az Oktatási díj kifizetésénél válthatod be. (Ez tehát a 9. tanfolyamod lesz, vagy a többedik soron következő.) 

A RÉSZVÉTEL SZABÁLYAI:
  1. 2021. májusáig visszamenőleg tudjuk figyelembe venni a teljes áron igénybe vett korábbi részvételeket. 
  2. A beszámíthatóságba kivételt képeznek:
    1. a 2020. évben meghirdetett jubileumi ajándékként igénybe vett már kedvezményes tanfolyamok 
    2. a korábbi jubileumi ajándékokba már beszámított tanfolyamok.
    3. az egyedi regisztrációs díjkedvezményes tanfolyamok, 
    4. a kedvezménykuponnal, 
    5. a tombolanyereménnyel, vagy 
    6. versenyhelyezésért kapott kuponnal és 
    7. méltányossági ajánlattal részt vett tanfolyamok. 
  3. Az igénybe vett Ajándékkupon felhasználását követően, onnantól előremenőleg újra gyűjtheted a tanfolyamokat a következő meglepetésünkig. 
  4. Az "Aktuális Kuponkedvezmény Nyereményjátékok" Kedvezménykuponjai és a 7 tanfolyamon részt vettek Garantált Ajándéka ugyanazon a tanfolyamon nem vonható össze.
  5. A fel nem használt Ajándékkupon érvényét veszíti. 
  6. Az Ajándékkupon pénzre nem váltható.
  7. Az Ajándékkupon nem átruházható.
  8. Fontos, az Ajándékkupon felhasználásának feltétele a közösségi oldalunkon, a weboldalunkon a nyilvános megjelölhetőséged!
  9. Csak akkor vegyél részt a játékban, ha elfogadod a Nyereményjáték Szabályzatot.

Sok szeretettel várunk vissza minden alkalommal! 

(Cserszegtomaj, 2022. november 25.)



Maradjunk kapcsolatban!

Nem kötelező, de érdemes az Ékes-Édes Stúdió facebook oldalát a " KEDVENCEK" közé felvenni, hogy a hírfolyamotokban biztosan megjelenjünk, de akár értesítő is beállítható, így biztosan nem maradtok le az aktuális lehetőségekről.
TECHNIKAI SEGÍTSÉGÉRT görgess ITT az oldal aljára!!!


A közösségi oldalakon számos változást vezetettek be. Ahhoz, hogy kapcsolatban tudjunk maradni és nem maradjatok le 2023-ban a sok szép ajándékunkról, hisz azokat mindig a Facebook oldalunkon tesszük közzé, természetesen nem kötelező, de érdemes az alábbi beállításokat megtenni. Ezeket természetesen bármikor vissza is állíthatjátok, ha már nem szeretnétek értesülni az ajándékainkról és az újdonságainkról.

1. Keresd fel az oldalunkat. Legegyszerűbb, ha rákattintasz most itt az oldal nevére: Ékes-Édes Stúdió

2. Kövesd az oldalunkat, vagyis kattints a "Tetszik" feliratú gombra a jobb felső sarokban. 
Most a gombra kattintással, vagy ha már korábban már beállítottad, akkor végül a "Kedveled" feliratnak kell látszania ezen gombon.

3. Most válaszd ki a megfelelő Követési beállításokat
Ezzel biztosan megmutatja majd neked a hírfolyamodban a megosztásainkat, így 5-15 naponként időben értesülhetsz róla hogyan jelentkezz az ajándékainkért. A beállítások megadására két megoldás van és valamelyik biztosan működik a te eszközödön is. A beállításokat vagy a "Kedveled" feliratú gombra, vagy az alatta látható menüsor végén található  "..."  három pontra kattintva hozza fel és ebben a lenyíló ablakban állíthatod be az alábbiakat:
  • HATÁROZOTTAN JAVASOLT: 
    • Hírfolyam beállítását állítsd át az "Alapértelmezés"-ről "Kedvencek"-re.
  • OPCIONÁLISAN JAVASOLT (csak asztali gépen lehet ezt beállítást megtenni): 
    • Ugyan ebben az ablakban középtájt az Értesítések beállításánál kattints a "Bejegyzések"-re és a bejegyzésekkel kapcsolatos értesítéseket állítsd át "A legnépszerűbbek"-ről a"Normál"-ra.
  • OPCIONÁLISAN JAVASOLT (csak asztali gépen lehet ezt beállítást megtenni)
    • Végül lépj vissza eggyel és a Követési beállítások ablak alján az "Ajánlatok" opciónál kapcsold be a gombot, hogy tényleg ne maradj le a legfontosabbakról.
  • Ne felejtsd el a folyamat végén a Követési beállítások ablak legalján a kék "Frissítés" gombra kattintva elmenteni az új beállításokat.


Találkozzunk 2023-ban is! Nagy szeretettel várunk!




Készséggel állunk rendelkezésedre és
várunk sok szeretettel:
Vargáné Orbán Anikó
Ékes-Édes Stúdió alapítója és vezetője,
nemzetközi díjas torta designer
(2017 Cake Masters: Royal Icing Award - avagy "a Torta Oscar-díj" cukormázas tortadíszítés kategóriájának nyertese),
cukormázas tortadíszítés és mézeskalács készítő oktató,
(a mézeskalács készítésének elismert hazai és nemzetközi szaktekintélye, művésze és oktatója, licencia adó), tanfolyam szervező


Valamint sok szeretettel várnak az oktatók a tanfolyamokon:
Husvéth Marika, Gaál Zsuzsanna, Ludányi Judit, Klopp Marcsi


elérhetőségünk:
+36 70 941 26 13


ITT IS MEGTALÁLSZ MINKET: