Ékes-Édes Stúdió
HOBBICUKRÁSZ TANFOLYAMOK Élmény és Tanulás
mézeskalács, tortasütés, tortadíszítés, sütemények, desszertek....

2013. május 3., péntek

Jubileumi ajándékaink 2023

1. Sok MEGLEPETÉST tartogatunk a követőinknek!
2. AJÁNDÉKAINK a leghűségesebb résztvevőinknek!









Az Ékes-Édes Stúdió 10 éves születésnapját ünnepeljük 2023-ban.
Szeretnénk, ha veletek is megoszthatnánk az örömünket, hisz sikerünket nektek köszönhetjük. Soha nem voltak nagy ábrándjaink vagy növekedési céljaink. Egyszerűen csak szerettük volna a legjobbat a legjobban átadni, mindig abból, amit ti kértetek tőlünk. Fejlődni vágyásotok, kíváncsiságotok, a szép és jó szeretete az édes finomságok világában folyton kihívások elé állított minket is ebben az elmúlt 10 évben. Nagy örömmel és izgalommal vágtunk bele mi is az új és újabb területek feltérképezésébe, azok magaslatainak meghódításába. Elmondhatatlan élmény, hogy mindezt tovább is adhatjuk nektek a tanfolyamok keretében, ahol részetekre a tudás, a lendület, a magabiztosság megszerzése, a kikapcsolódás, a feltöltődés, az inspiráció mellett mindig csodás barátságok is születnek. Köszönjük, hogy mindennek részesei lehetünk, hogy eddig is megtiszteltetek minket a bizalmatokkal. Várunk vissza mindig nagy szeretettel!



1. Sok MEGLEPETÉST tartogatunk a követőinknek!

"Nyereményjáték Sorozat 2023" keretében változó időintervallumokon belül új és újabb ajánlattal várunk benneteket. Így az év folyamán számos 10,000 és 15,000 Ft-os kupont osztunk ki. A kedvezménykuponokat felhasználhatjátok az aktuális játékban meghirdetett konkrét tanfolyamra. Amennyiben nincsen még rá érvényes regisztrációd, azt a nyeremény kihirdetését követően 5 napon szükséges megtenned. 


Már karácsony előtt elindítjuk a Jubileumi Nyereményjátékaink több körét. Így lesz akinek jut az Ékes-Édes Stúdió ajándékaiból már a karácsonyfa alá is. Figyeljétek a részleteket! Mi már izgatottan várjuk!

Az aktuális ajánlatokat mindig az Ékes-Édes Stúdió közösségi oldalán, elsősorban a Facebookon tesszük majd közzé. Érdemes az Ékes-Édes Stúdió facebook oldalát a " KEDVENCEK" közé felvenni, hogy a hírfolyamotokban biztosan megjelenjünk, de akár értesítő is beállítható, így biztosan nem maradtok le az aktuális lehetőségekről.
TECHNIKAI SEGÍTSÉGÉRT görgess ITT az oldal aljára!!!



2. AJÁNDÉKAINK a leghűségesebb résztvevőinknek :

Igazán köszönjük, hisz sokan vagytok!
A NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT szerint összesített 7 tanfolyami részvétel után kapsz egy 25,000 Ft értékű Ajándékkupont és még további tárgyi meglepetés ajándékokat is. Ajándékainkat a 8. tanfolyamon való részvételkor adjuk át neked. Az Ajándékkupont az ezt követően regisztrált tanfolyamon való részvétel alkalmával a helyszínen válthatod be. 
Csak akkor vegyél részt a játékban, ha minden pontjában elfogadható számodra a 
 

Sok szeretettel várunk vissza minden alkalommal! 



Maradjunk kapcsolatban!

A META (Facebook) számos változást vezetett be. Ahhoz, hogy kapcsolatban tudjunk maradni és nem maradjatok le 2023-ban a sok szép ajándékunkról (hisz azokat mindig a Facebook oldalunkon tesszük közzé) természetesen nem kötelező, de érdemes az alábbi beállításokat megtenni. Ezeket természetesen bármikor vissza is állíthatjátok, ha már nem szeretnétek értesülni az ajándékainkról és az újdonságainkról.

1. Keresd fel az oldalunkat. Legegyszerűbb, ha rákattintasz most itt az oldal nevére: Ékes-Édes Stúdió

2. Kövesd az oldalunkat, vagyis kattints a "Tetszik" feliratú gombra a jobb felső sarokban. 
Most a gombra kattintással, vagy ha már korábban már beállítottad, akkor végül a "Kedveled" feliratnak kell látszania ezen gombon.

3. Most válaszd ki a megfelelő Követési beállításokat
Ezzel biztosan megmutatja majd neked a hírfolyamodban a megosztásainkat, így 5-15 naponként időben értesülhetsz róla hogyan jelentkezz az ajándékainkért. A beállítások megadására két megoldás van és valamelyik biztosan működik a te eszközödön is. A beállításokat vagy a "Kedveled" feliratú gombra, vagy az alatta látható menüsor végén található  "..."  három pontra kattintva hozza fel és ebben a lenyíló ablakban állíthatod be az alábbiakat:
  • HATÁROZOTTAN JAVASOLT: 
    • Hírfolyam beállítását állítsd át az "Alapértelmezés"-ről "Kedvencek"-re.
  • OPCIONÁLISAN JAVASOLT (csak asztali gépen lehet ezt beállítást megtenni): 
    • Ugyan ebben az ablakban középtájt az Értesítések beállításánál kattints a "Bejegyzések"-re és a bejegyzésekkel kapcsolatos értesítéseket állítsd át "A legnépszerűbbek"-ről a"Normál"-ra.
  • OPCIONÁLISAN JAVASOLT (csak asztali gépen lehet ezt beállítást megtenni)
    • Végül lépj vissza eggyel és a Követési beállítások ablak alján az "Ajánlatok" opciónál kapcsold be a gombot, hogy tényleg ne maradj le a legfontosabbakról.
  • Ne felejtsd el a folyamat végén a Követési beállítások ablak legalján a kék "Frissítés" gombra kattintva elmenteni az új beállításokat.


Találkozzunk 2023-ban is! Nagy szeretettel várunk!




Készséggel állunk rendelkezésedre és
várunk sok szeretettel:
Vargáné Orbán Anikó
Ékes-Édes Stúdió alapítója és vezetője,
nemzetközi díjas torta designer
(2017 Cake Masters: Royal Icing Award - avagy "a Torta Oscar-díj" cukormázas tortadíszítés kategóriájának nyertese),
cukormázas tortadíszítés és mézeskalács készítő oktató,
(a mézeskalács készítésének elismert hazai és nemzetközi szaktekintélye, művésze és oktatója, licencia adó), tanfolyam szervező


Valamint sok szeretettel várnak az oktatók a tanfolyamokon:
Husvéth Marika, Ludányi Judit, Klopp Marcsi


elérhetőségünk:
+36 70 941 26 13


ITT IS MEGTALÁLSZ MINKET: