Ékes-Édes Stúdió
HOBBICUKRÁSZ TANFOLYAMOK Élmény és Tanulás
mézeskalács, tortasütés, tortadíszítés, sütemények, desszertek....

2014. április 28., hétfő

Arckészítés (Tortadíszítő Figurakészítés)

Ez egy középhaladó szintű tanfolyam. Azoknak ajánlható, akiknek van már némi gyakorlata a figurák készítésében. Ajánlott a Tortadíszítő Figurakészítés Középhaladó Tanfolyam előtt, vagy azt követően.




ÁRAK, IDŐPONTOK, JELENTKEZÉS ITT>>>

Az oktató ajánlásával: "A figurakészítés egyik legnehezebb eleme a figurák arcának megformálása. Hiába szép a többi rész, ha nem sikerül jól megformázni az arcot, az tönkreteszi a munkánkat.

A tanfolyamon megtanuljuk az alapokat: a fej formájának kialakítását, majd ennek figyelembevételével a többi rész arányos elhelyezését.

Az egyszerű " pont, pont, vesszőcske" karaktertől indulva haladunk az egyre összetettebb karakterarcok felé. Az egyes részletek kialakítására több alternatívát is kipróbálunk, gyakorolunk, így később mindenki eldöntheti, neki melyik áll jobban kézre.

Ha készítettél már néhány cukorfigurát, esetleg voltál már nálam alap vagy középhaladó szintű tanfolyamon, de szeretnél továbbfejlődni, szeretettel várlak a kurzuson.
Az emberi arc mindenki mumusa. Lépj át velem könnyedén ezen a kihíváson!"

A tanfolyamra való jelentkezésnek nem követelménye a Tortadíszítő Figurakészítés Kezdő Tanfolyamon való részvétel, azonban az ajánlatában szereplő figurák önálló elkészítésének képesség elvárható előfeltétel. Ennyi tudás birtokában lesz igazán hasznos és élvezetes a tanfolyam középhaladó fokozata.

Oktató: Klopp Marcsi, cukrász
maximum 6 fő részvételével, 2 nap, napi 9 órában
szint: középhaladó










ÁRAK, IDŐPONTOK, JELENTKEZÉS ITT>>>


Aktuális, helyszín, szállás, utazás,
étkezés, programajánló, a környék:


Szeretettel várunk a kétszer két nagyszerű,
az önálló figurakészítésre felkészítő
vidám napokra!

Sok szeretettel várnak:
Klopp Marcsi oktató
Vargáné Orbán Anikó szervező



További fotók a tanfolyamról ITT hamarosan!