Oktató: Lévainé Husvéth Mária, cukrász
Kis létszámú csoport, maximum 8 -10 fő részvételével,
Időtartam: 1 nap / egymást követő napon napi 8 óra
Szint: kezdő, nem igényel előzetes tudást, gyakorlatot
Gyakorlati oktátás: mindenki részt vesz a tanulásban és készítésben, lépésről lépésre, személyre szabott segítségnyújtással
Jegyzetet biztosítunk.
Időtartam: 1 nap / egymást követő napon napi 8 óra
Szint: kezdő, nem igényel előzetes tudást, gyakorlatot
Gyakorlati oktátás: mindenki részt vesz a tanulásban és készítésben, lépésről lépésre, személyre szabott segítségnyújtással
Jegyzetet biztosítunk.
Idő és költséghatékony: Olyan sütési-, és díszítéstechnikákkal ismerkedhetsz meg, amelyek nem igényelnek nagy idő- és eszközráfodítást.
Ajánlott: leendő cukrászoknak, hobbicukrászoknak, mindenkinek, aki szeretné családját, barátait megörvendeztetni saját készítésű macaronjaival.
Tölts velünk egy napot és ismerd meg a macaron elkészítésének titkait!
Tanfolyamunkon megmutatjuk Neked a legapróbb fortélyokat és minden információt megkapsz ahhoz, hogy otthon is el tudd készíteni ezeket az ínyenc finomságokat.
Legyen a Te macaronod is szép selyemfényű, vékonyan roppanó kívül, omlós belül, szép talppal és lágyan olvadó kérmekkel izgalmas és harmónikus betétekkel ízletes csemege. Bízunk benne tanfolyamon az ötletekkel gazdagodva akár a kreatív alkotásra is inspirálhatunk!
Tanfolyamunkon megmutatjuk Neked a legapróbb fortélyokat és minden információt megkapsz ahhoz, hogy otthon is el tudd készíteni ezeket az ínyenc finomságokat.
Legyen a Te macaronod is szép selyemfényű, vékonyan roppanó kívül, omlós belül, szép talppal és lágyan olvadó kérmekkel izgalmas és harmónikus betétekkel ízletes csemege. Bízunk benne tanfolyamon az ötletekkel gazdagodva akár a kreatív alkotásra is inspirálhatunk!
Tananyag:
- a különféle alapanyagok felhasználásával készítünk macarontészta korongok:
- különböző ízesítésű töltőkrémek,
- többféle díszítési lehetőség alkalmazása.
A tanfolyamon készítünk:
- mandulás macaront, fehércsokoládé ganache-val, karamell betéttel,
- mandulás macaront, pisztáciás fehércsokoládé ganache-val málna
- betéttel,
- mandulás macaront, málnás fehércsokoládé ganache-val,
- mandulás macaront, narancsos csokoládé ganache-val,
- mandulás macaront, Kávés csokoládé ganache-val,
- mákos macaront, fehércsokoládé ganache-val szilvás betéttel,
- diós macaront, karamellás krémmel.
További macaron változatokat készíthettek velünk és
megismerkedhettek felhasználásával a tortadíszítésben a
keretében.
MÁR 12 ÉVE EGYÜTT! KÖSZÖNJÜK!
46 különböző hobbicukrász
tanfolyammal várunk >>>
Ajándék kupon>>>
Helyszín, szállás, utazás,
étkezés, programajánló >>>
VÉLEMÉNYEK >>>
Készséggel állunk rendelkezésedre és
várunk sok szeretettel:
Vargáné Orbán Anikó
Ékes-Édes Stúdió alapítója és vezetője,
nemzetközi díjas torta designer
(2017 Cake Masters: Royal Icing Award - avagy "a Torta Oscar-díj" cukormázas tortadíszítés kategóriájának nyertese),
cukormázas tortadíszítés és mézeskalács készítő oktató,
(a mézeskalács készítésének elismert hazai és nemzetközi szaktekintélye, művésze és oktatója, licencia adó), tanfolyam szervező
Valamint sok szeretettel várnak
az oktatók a tanfolyamokon:
Husvéth Marika, Ludányi Judit,
Dr Bene Krisztina
Ékes-Édes Stúdió alapítója és vezetője,
nemzetközi díjas torta designer
(2017 Cake Masters: Royal Icing Award - avagy "a Torta Oscar-díj" cukormázas tortadíszítés kategóriájának nyertese),
cukormázas tortadíszítés és mézeskalács készítő oktató,
(a mézeskalács készítésének elismert hazai és nemzetközi szaktekintélye, művésze és oktatója, licencia adó), tanfolyam szervező
Valamint sok szeretettel várnak
az oktatók a tanfolyamokon:
Husvéth Marika, Ludányi Judit,
Dr Bene Krisztina
Elérhetőségünk:
info.ekesedes@gmail.com
+36 70 941 26 13
info.ekesedes@gmail.com
+36 70 941 26 13