MENÜ

2014. január 5., vasárnap

A Tortasütő és Tortadíszítő Alaptanfolyam

Sütés, Töltés, Díszítés

A tananyag bemutatja a piskóta felvertek, könnyű, főzött krémek elkészítését, betöltését.
A tanfolyamon megtanulhatod, hogyan lehet a legegyszerűbben - adalékanyag felhasználása nélkül - elkészíteni azt a torta, ill. desszert alapot, amelyet a bemutatott burkolási- és díszítéstechnikákkal egy tökéletes ajándékká, az ünnep díszévé varázsolhatsz.

   Oktató: Lévainé Husvéth Mária, cukrász
   Kis létszámú csoport, maximum 8 -10 fő részvételével,
   Időtartam: 2 nap / egymást követő napon napi 8 óra
   Szint: kezdő, nem igényel előzetes tudást, gyakorlatot
   Gyakorlati oktátás lépésről lépésre, személyre szabott segítségnyújtással
   Jegyzetet biztosítunk.
   Idő és költséghatékony: Olyan sütési-, és díszítéstechnikákkal ismerkedhetsz meg, amelyek nem igényelnek nagy idő- és eszközráfodítást.
   Ajánlott: leendő cukrászoknak, hobbicukrászoknak, mindenkinek, aki szeretné családját, barátait megörvendeztetni saját készítésű, tortájával, desszertjével.





 Első nap tematikája:
  • Piskóta felvert – diós, mákos, kakaós, színes, mintás lapok, tekercsek, tortaformák, vajas lapok készítése, sütési technikák, hibák
  • Krémek készítése: alap, főzött, tejszínes, gyümölcsös krémek, zselék,
  • Torta betöltése, előkészítése burkolásra, panírozás
  • Cukorcsipke készítése
  • Habzsákos díszítési technikák bemutatása
  • Habzsákos díszítési technikák gyakorlása

 Második nap tematikája:
  • Bevonó anyagok használata: fondant, marcipán
  • Bevonó anyagok színezése
  • Torta burkolása
  • Dekorációs eszközök használatának bemutatása
  • Tortadíszek készítés fondantból, marcipánból: levendula, rózsa, kála, különböző levelek, ezek felületi festése
  • A tanuló torta feldíszítése

Szeretettel várunk két izgalmas, látványos és számtalan kérdést megválaszoló napra!

Husvéth Marika oktató
Vargáné Orbán Anikó szervező



Fotók a tanfolyamról:




















































































































várunk sok szeretettel:
Vargáné Orbán Anikó
Ékes-Édes Stúdió alapítója és vezetője,
nemzetközi díjas torta designer
(2017 Cake Masters: Royal Icing Award - avagy "a Torta Oscar-díj" cukormázas tortadíszítés kategóriájának nyertese),
cukormázas tortadíszítés és mézeskalács készítő oktató,
(a mézeskalács készítésének elismert hazai és nemzetközi szaktekintélye, művésze és oktatója, licencia adó), tanfolyam szervező


Valamint sok szeretettel várnak az oktatók a tanfolyamokon:
Husvéth Marika, Dr Bene Krisztina, Ludányi Judit,


elérhetőségünk:
+36 70 941 26 13


ITT IS MEGTALÁLSZ MINKET: