Ki ne gondolna nosztalgiával a régi ízekre, amit talán csak gyermekkorában evett olyan jót utoljára. Itt a lehetőség feleleveníteni, hogy a következő generációkat is megörvendeztethessük a gazdag, laktató másodfogásnak beillő klasszikus süteményekkel.
Tanfolyamunk témái a töltelékek feldolgozásától, előkészítésétől, a tészták dagasztása, hajtogatása, töltésén át a sütésig:
- húzott házi rétes, túrós, darás-meggyes, áfonyával, almás, mákos, káposztás;
- hájas leves tésztából táskák, szilva lekvárral, habos dióval és mákkal,
- Sajtos, sonkás, zöldséges hasé.
Természetesen a tanfolyamon készült sütemények hazavihetőek.
oktató: Lévainé Husvéth Mária, cukrász
8-10 fő részvételével, 2 nap, napi 9 órában
szint: nem igényel előzetes tudást, gyakorlatot
Aktuális, helyszín, szállás, utazás,
étkezés, programajánló, a környék: