Ékes-Édes Stúdió
HOBBICUKRÁSZ TANFOLYAMOK Élmény és Tanulás
mézeskalács, tortasütés, tortadíszítés, sütemények, desszertek....

2014. január 5., vasárnap

Modern Tortadíszítés






A két nap alatt a legtrendibb tortaburkolási és díszítési technikákat mutatjuk be nektek. A modern stílusú design tortákat kreatív módon burkoljuk tökéletesre, színezzük és adunk neki extravagáns külsőt. Ezentúl nem fog gondot okozni az emeletes, különleges alkalmi torták elkészítése és szállítása sem. 
  • Milyen piskótából letet magas tortát építeni? 
  • Milyen krémmel töltsem a tortát, hogy kellőképpen stabil legyen, a természetes alapanyagokból is, és nem utolsó sorban ellenállhatatlanul finom is legyen? 
  • Hogyan burkoljam tökéletesre? 
  • Hogyan állítsam össze a több szintes tortát? 
  • Hogyan tudom biztonságosan szállítani? 
  • Minden kérdést alaposan átbeszélünk, választ adunk rá. 

Amit készítünk: 
2 db magas, 2 szintes, mű designtorta. Bár nem sütünk a tanfolyamon, természetesen a jól bevált receptjeinket megosztjuk a résztvevőkkel és át beszéljük a témát. 

1 nap: 
  • Piskóta receptek, magas torták készítéséhez 
  • Krém receptek, magas torta töltéséhez (többek között fehércsokoládés silky coat)
  • Tökéletes tortaburkolás technikája krémmekkel: 
    • receptek átbeszélése, 
    • tippek, trükkök, 
    • hibák és azok kiküszöbölése
    •  krémek készítése
    • selyemfényű tortaburkolás készítése 
2. nap
  • Tortaburkolás különleges technikákkal:
    • strukturált felületek
    • márványozás
    • torták összeállítása
  • Origami torta 
    • dekorációs elemek készítése: ostyából, rizspapírból, az aktuális trendekből merítve 
    • torták feldíszítése
Oktató: Ludányi Judit, cukrász
8-10 fő részvételével, 2 nap, napi 8 órában
szint: nem igényel előzetes tudást, gyakorlatot

Aktuális, helyszín, szállás, utazás,
étkezés, programajánló, a környék:

































Készséggel állunk rendelkezésedre és
várunk sok szeretettel:
Vargáné Orbán Anikó
Ékes-Édes Stúdió alapítója és vezetője,
nemzetközi díjas torta designer
(2017 Cake Masters: Royal Icing Award - avagy "a Torta Oscar-díj" cukormázas tortadíszítés kategóriájának nyertese),
cukormázas tortadíszítés és mézeskalács készítő oktató,
(a mézeskalács készítésének elismert hazai és nemzetközi szaktekintélye, művésze és oktatója, licencia adó), tanfolyam szervező


Valamint sok szeretettel várnak az oktatók a tanfolyamokon:
Husvéth Marika, Gaál Zsuzsanna, Ludányi Judit, Klopp Marcsi


elérhetőségünk:
+36 70 941 26 13


ITT IS MEGTALÁLSZ MINKET: