Ékes-Édes Stúdió
HOBBICUKRÁSZ TANFOLYAMOK Élmény és Tanulás
mézeskalács, tortasütés, tortadíszítés, sütemények, desszertek....

2014. január 5., vasárnap

Ékes-Édes Csapatépítő Tréningek, Workshopok, Foglalkozások

Szakmailag felkészült foglalkozás vezetőink és oktatóink várják igényeiket mézeskalács készítő és hobbicukrászat témájú délutánok, csapatépítő tréningek, workshopok, gyermekfoglalkozások megszervezésére országosan magyar, német, francia és angol nyelven. 

Árajánlatkérését várja 
a helyszín, a létszám, a 
ráfordítható időtartam,
és az elképzelésének
megadásával: 
Ludányi Judit, szervező
info.ekesedes@gmail.com
telefonszám:
+36 30 267 2981


Aprósütemények workshop az Ékes-Édes Stúdió helyszínén

  • Az egy foglalkozásvezetőre eső maximális létszám témától függően 10-20 fő. Gyermekcsoportok esetében amennyiben a létszám meghaladja a 10 főt, kérjük a csoportot kísérő pedagógusok jelenlétét.
  •  A foglalkozásokat minimum 6-10 fő résztvevő részvételével szervezzük meg
  • A foglalkozás időtartama: minimum 1-2 óra, illetve egyéni igények szerint ennél lehet hosszabb is. Egy-egy komolyabb téma átfogó megismeréséhez szükség lehet egy egész nap, azaz 8 óra időtartamra is.

Éva a mézeseket és eszközöket előkészítve várja a gyerekeket kitelepült helyszínen

Baráti családok kérésére szervezett anya-lánya workshop az Ékes-Édes Stúdió helyszínén

Csapatépítő tréning, a megrendelő cég által biztosított helyszínen

A foglalkozás tartalmát a megrendelők egyedi igénye alapján állítjuk össze. Extra igényeket is szívesen megoldunk. Ilyenek a mézeskalács témában a koszorú, doboz, vagy mézeskalács ház készítés, terepasztal berendezése. A helyszín adottságaitól függően kérhető mézeskalács sütés a helyszínen.
Amennyiben sütés, főzés lehetséges a helyszínen a kínálatunk széles. Lehetőség van csokoládé, házi rétes, aprósütemények, tortasütés stb. élményfoglalkozások megszervezésére is.

Barnabás (8 éves) tervei és azok alapján elkészített mézeskalácsai egy 2 órás foglalkozásról

Mikorra ajánljuk? Tematikusan ünnepekre készülve, anyák napja, karácsony, gyereknap, húsvét, ballagás, vagy bármilyen alkalom, amikor ajándékkészítésre kerülhet sor, illetve kézműves foglalkozások sorába is illeszkedhet.
A mézeskalács, sütemény és csokoládé készítés az év bármely szakában remek kikapcsolódás, kreatív, kézműves elfoglaltság, mindig aktuális feltöltődés. Az elkészült termékek remek ajándékok lehetnek szeretteinknek.

Bonbon és egyéb csokoládés workshop témáink



Különösen ajánljuk Vállalati Csapatépítők részeként. Állunk rendelkezésükre kreatív, lendületes és látványos ötleteinkkel az igényeihez és a biztosított helyszín lehetőségeihez mért személyre szabott árajánlatunkban!

Árajánlatkérését várja 
a helyszín, a létszám, a 
ráfordítható időtartam,
és az elképzelésének
megadásával: 
Ludányi Judit, szervező
info.ekesedes@gmail.com
telefonszám:
+36 30 267 2981