Anikós - Magyaros Mézeskalácsok Japánban
Épp 2 évvel ezelőtt (2017. április elején) járt nálam egy csodálatos ember Nao Iwayama (Nancy) a Japan Salonaise Association megbízásából一般社団法人日本サロネーゼ協会(jsa)
Együttműködésünk eredményeként licencemmel néhány sajátos, egyedi haladó cukormázas (Royal Icing) technikámat és a mézeskalács sütést, alaktartó tésztát és mézeskalács díszítéseket ma már a világ másik felén oktatják stúdióikban.
Tegnap kaptam igazán csodás híreket tőlük:
Nagy megtiszteltetés, hogy ilyen nagyra értékelik a tőlem tanultakat. Tavaly a Cake Masters Awards 2018. Díjátadóján a Cookie Awards szponzorai voltak. Az esemény bemutatkozó füzetében magukról bemutatott leírásban többszörösen hivatkoznak a nálam tanultakon alapuló tanfolyamaikra. 😍
Glazúrozás tanfolyamaink:
http://salone-ze.com/?page_id=16702&fbclid=IwAR3Ln20bx2pcwXYCJw-6kbDM9ETNgn2A_Fl27b7rX6zjKJCf3ELsm4AddOg
Tanfolyamaink: Anikós - Magyaros díszítésű és Kalocsai Mézeskalácsok, valamint Alaktartó tészta:
http://salone-ze.com/?page_id=14510
Bemutatkozóm az weboldalukról:
Épp 2 évvel ezelőtt (2017. április elején) járt nálam egy csodálatos ember Nao Iwayama (Nancy) a Japan Salonaise Association megbízásából一般社団法人日本サロネーゼ協会(jsa)
Együttműködésünk eredményeként licencemmel néhány sajátos, egyedi haladó cukormázas (Royal Icing) technikámat és a mézeskalács sütést, alaktartó tésztát és mézeskalács díszítéseket ma már a világ másik felén oktatják stúdióikban.
Tegnap kaptam igazán csodás híreket tőlük:
"Your ginger bread and piping skills are loved by Japanese. And also the lesson is held in Taiwan.
Now, we have studios in Japan, Taiwan, HongKong and Singapore."
Nagy megtiszteltetés, hogy ilyen nagyra értékelik a tőlem tanultakat. Tavaly a Cake Masters Awards 2018. Díjátadóján a Cookie Awards szponzorai voltak. Az esemény bemutatkozó füzetében magukról bemutatott leírásban többszörösen hivatkoznak a nálam tanultakon alapuló tanfolyamaikra. 😍
Glazúrozás tanfolyamaink:
http://salone-ze.com/?page_id=16702&fbclid=IwAR3Ln20bx2pcwXYCJw-6kbDM9ETNgn2A_Fl27b7rX6zjKJCf3ELsm4AddOg
Tanfolyamaink: Anikós - Magyaros díszítésű és Kalocsai Mézeskalácsok, valamint Alaktartó tészta:
http://salone-ze.com/?page_id=14510
Bemutatkozóm az weboldalukról:
講座開発協力者 Anikó Vargáné Orbánさんからのメッセージ
「私の名前はAnikó Vargáné Orbán(アニコ・ヴァルガネ・オルバン)です。
私のスタジオはÉkes-Édes Stúdióで(エケス‐エデス‐スタジオ)で、ベーキングが好きな人達だけでなく、たくさんのプロの方にもベーキングとケーキデコレーションを教え、ロイヤルアイシングに情熱を注いでいます。
ケーキマスターアワード2017のファイナリストとなって、ロイヤルアイシング部門で賞を取り、ロイヤルアイシング界のレジェンドのエディ・スペンス氏から賞を受け取りました。私は178年もの歴史を持つロイヤルアイシングの中でも、珍しいものや、本にも載っていない技術に独自に挑戦し続けてきました。この賞は今まで私が選んできた道をサポートし、自信をつけてくれるものでした。
私の作品の技術が認識されたことは、とても誇りに思います。
そしてJSAが私の知識を、日本の皆さんに伝える機会をくださったことをとてもうれしく思っています。この講座を通して、日本のアイシングクッキーを愛する皆さんがよりクッキーデコレーションを楽しんでくれることを望んでいます。」
私のスタジオはÉkes-Édes Stúdióで(エケス‐エデス‐スタジオ)で、ベーキングが好きな人達だけでなく、たくさんのプロの方にもベーキングとケーキデコレーションを教え、ロイヤルアイシングに情熱を注いでいます。
ケーキマスターアワード2017のファイナリストとなって、ロイヤルアイシング部門で賞を取り、ロイヤルアイシング界のレジェンドのエディ・スペンス氏から賞を受け取りました。私は178年もの歴史を持つロイヤルアイシングの中でも、珍しいものや、本にも載っていない技術に独自に挑戦し続けてきました。この賞は今まで私が選んできた道をサポートし、自信をつけてくれるものでした。
私の作品の技術が認識されたことは、とても誇りに思います。
そしてJSAが私の知識を、日本の皆さんに伝える機会をくださったことをとてもうれしく思っています。この講座を通して、日本のアイシングクッキーを愛する皆さんがよりクッキーデコレーションを楽しんでくれることを望んでいます。」
Köszönöm az együttműködést, a megtiszteltetést!