MENÜ

2014. január 5., vasárnap

Hagyományos és modern desszertek mentesen (Mindenmentes 2.)

Egyre több ember küzd különböző ételintoleranciával, ezért fokozottan ügyelnünk kell arra, hogy milyen alapanyagokkal készült étellel terheljük szervezetüket.
Fontos, hogy megőrizzük egészségüket és desszertjeinknek ne csak az elfogyasztása legyen élmény, de emésztésük se rontsa komfort érzetünket, hisz ételünk elsősorban éltető táplálékunk.

Sokak kérésének megfelelve témáink ezen a tanfolyamon a hagyományos és modern desszertek mentes elkészítése, kiegészítéseként a több évre visszatekintő  nagy sikerű Mindenmentes Sütemények, Tortasütés és Tortadíszítés Tanfolyamnak>>> .



   Oktató: Ludányi Judit, cukrász
   Szint: kezdő, nincs szükség előzetes gyakorlatra,
   Kis létszámú csoport, maximum 8-10 fő, 
   Gyakorlati oktátás lépésről lépésre, személyre szabott segítségnyújtással,
   Időtartam: 2 nap / egymást követő napokon napi 8 óra,
   Jegyzetet biztosítunk a tanfolyamon tanultakon túl további receptvariációkkal, inspirációkkal.
   Tananyag:
mentes alapanyagok merőben másként viselkednek a feldolgozás, főzés, sütés során, ezért az oktatás során megmutatjuk a speciális sütemények elkésztésének alapjait, apró trükkjeit, fontos mozzanatait.  
Megmutatjuk hogyan készíts a lehető legegyszerűbben az allergiások által is fogyasztható süteményeket, amik nem csak egészségesek, de még finomak is!

   Amit készítünk:
Torták
  • Málnás csoki-mousse torta
Kakaós piskóta: glutén, cukor és tejmentes
Csoki mousse :glutén, cukor és tejmentes
Málna mousse: tojás, tej, glutén és cukormentes
Tükörmáz: glutén, tojás, tej, és cukormentes
  •  Tiramisu sajttorta - nyers vegán torta, tojás, cukor, glutén és tejmentes
  • Pisztáciás sajtkrém torta - Nyers vegán torta, tojás, cukor, glutén és tejmentes
  • Répa torta - Glutén, cukor, tojás és tejmentes

Monodesszertek és aprósütemények
  • Csokis banános tart - glutén, cukor, tej és tojásmentes
  • Málnás muffin - glutén, cukor, tojás és tejmentes
  • Hagymás pogácsa - Glutén, cukor, tej és tojásmentes
  • Isler - glutén, cukor, tej és tojásmentes
  • Kókuszgolyó - glutén, cukor, tej és tojásmentes
  • Képviselőfánk - Gluténmentes


A tanfolyamokon készült fotók:

























































várunk sok szeretettel:
Vargáné Orbán Anikó
Ékes-Édes Stúdió alapítója és vezetője,
nemzetközi díjas torta designer
(2017 Cake Masters: Royal Icing Award - avagy "a Torta Oscar-díj" cukormázas tortadíszítés kategóriájának nyertese),
cukormázas tortadíszítés és mézeskalács készítő oktató,
(a mézeskalács készítésének elismert hazai és nemzetközi szaktekintélye, művésze és oktatója, licencia adó), tanfolyam szervező


Valamint sok szeretettel várnak az oktatók a tanfolyamokon:
Husvéth Marika, Dr Bene Krisztina, Ludányi Judit,


elérhetőségünk:
+36 70 941 26 13


ITT IS MEGTALÁLSZ MINKET: