Fontos, hogy megőrizzük egészségüket és desszertjeinknek ne csak az elfogyasztása legyen élmény, de emésztésük se rontsa komfort érzetünket, hisz ételünk elsősorban éltető táplálékunk.
Sokak kérésének megfelelve témáink ezen a tanfolyamon a hagyományos és modern desszertek mentes elkészítése, kiegészítéseként a több évre visszatekintő nagy sikerű Mindenmentes Sütemények, Tortasütés és Tortadíszítés Tanfolyamnak>>> .
Oktató: Ludányi Judit, cukrász
Szint: kezdő, nincs szükség előzetes gyakorlatra,
Kis létszámú csoport, maximum 8-10 fő,
Gyakorlati oktátás lépésről lépésre, személyre szabott segítségnyújtással,
Kis létszámú csoport, maximum 8-10 fő,
Gyakorlati oktátás lépésről lépésre, személyre szabott segítségnyújtással,
Időtartam: 2 nap / egymást követő napokon napi 8 óra,
Jegyzetet biztosítunk a tanfolyamon tanultakon túl további receptvariációkkal, inspirációkkal.
Tananyag:
A mentes alapanyagok merőben másként viselkednek a feldolgozás, főzés, sütés során, ezért az oktatás során megmutatjuk a speciális sütemények elkésztésének alapjait, apró trükkjeit, fontos mozzanatait.
Megmutatjuk hogyan készíts a lehető legegyszerűbben az allergiások által is fogyasztható süteményeket, amik nem csak egészségesek, de még finomak is!
Amit készítünk:
Torták
- Málnás csoki-mousse torta
Kakaós piskóta: glutén, cukor és tejmentesCsoki mousse :glutén, cukor és tejmentesMálna mousse: tojás, tej, glutén és cukormentesTükörmáz: glutén, tojás, tej, és cukormentes
- Tiramisu sajttorta - nyers vegán torta, tojás, cukor, glutén és tejmentes
- Pisztáciás sajtkrém torta - Nyers vegán torta, tojás, cukor, glutén és tejmentes
- Répa torta - Glutén, cukor, tojás és tejmentes
- Csokis banános tart - glutén, cukor, tej és tojásmentes
- Málnás muffin - glutén, cukor, tojás és tejmentes
- Hagymás pogácsa - Glutén, cukor, tej és tojásmentes
- Isler - glutén, cukor, tej és tojásmentes
- Kókuszgolyó - glutén, cukor, tej és tojásmentes
- Képviselőfánk - Gluténmentes
Készséggel állunk rendelkezésedre és
várunk sok szeretettel:
Vargáné Orbán Anikó
Ékes-Édes Stúdió alapítója és vezetője,
nemzetközi díjas torta designer
(2017 Cake Masters: Royal Icing Award - avagy "a Torta Oscar-díj" cukormázas tortadíszítés kategóriájának nyertese),
cukormázas tortadíszítés és mézeskalács készítő oktató,
(a mézeskalács készítésének elismert hazai és nemzetközi szaktekintélye, művésze és oktatója, licencia adó), tanfolyam szervező
Valamint sok szeretettel várnak az oktatók a tanfolyamokon:
Husvéth Marika, Dr Bene Krisztina, Ludányi Judit,
ITT IS MEGTALÁLSZ MINKET: