2020-ban indult tanfolyamsorozatunk keretében megismerkedhetsz a csodás francia desszertek elkészítésének alapjaival>>>. Minden kérdésedre választ kapsz, hogy hogyan készíthető el egyszerű konyhai körülmények között is a sokféle csillogó, ínycsiklandó és látványos sütemény és torta. 2022-ben már a haladó francia desszertek tanfolyam keretében>>> a téma kifinomultságát a tapasztaltabb résztvevők gyakorlatára már bátran építve tovább fokozhatjuk különlegesebb alapanyagokkal belekóstolva a már-már művészi magasságokba, amely a hihetetlen vonzereje a desszertek világában.
Most a régóta várt téma, a Francia Péksütemények is elérhetővé vált az Ékes-Édes Stúdióban. A tanfolyamon az omlós, a leveles, a kelt tésztás technikák és a töltelékek megannyi fontos nagy és apró trükkjeit és buktatóit is megmutatjuk és megtanítjuk orvosolni is a hibákat! Így kellően felvértezve süthettek otthon is tökéletes, mennyei süteményeket.
 |
travel cake |
 |
New York tekercs |
 |
briós |
 |
Galette du rois |
Tanfolyamunk 3 napos és széles spektrumát vonultatja fel a témának.
Amit készítünk:
- New York tekercs
- Cruffin ( Croissan és muffin ötvözete)
- Több féle brióst készítünk majd: Leveles, Fr. cukros és Krémes briós változatokat szeretném bemutatni
- Galette du rois - Királyi Galett- töltött leveles tésztás pite
- Pains au Chocolat - csokis párna
- Mandulás körtés tart
- Almás Chausson
- Canelés de Bordeaux
- Márványos torta, mákos citromos torta- kevert/omlós tésztás egyszerű torták
Oktató: Ludányi Judit, cukrász
8-10 fő részvételével, 3 nap, napi 8 órában
szint: nem igényel előzetes tudást, gyakorlatot
Aktuális, helyszín, szállás, utazás,
étkezés, programajánló, a környék:
Több fotó a süteményekről
és a tanfolyami munkáról:

 |
Canelés de Bordeaux |
 |
travel cake |
Várunk minden érdeklődőt sok szeretettel!
Ludányi Judit
cukrász, oktató
Vargáné Orbán Anikó
szervező, Ékes-Édes Stúdió
elérhetőségünk:
+36 70 941 26 13
ITT IS MEGTALÁLSZ MINKET: